Connect with us
Secretul rușilor pentru o sănătate de fier.

Știri

Secretul rușilor pentru o sănătate de fier. Ce consumă la prima oră

Rusoaicele sunt cunoscute pentru talia lor de viespe, precum și pentru faptul că apelează adesea la tratamente naturiste pentru a-și menține sănătatea.

Iată care este secretul rușilor pentru o sănătate de fier.

Într-o țară în care temperaturile nu sunt deloc prietenoase în sezonul rece, rușii apelează la tot felul de trucuri pentru a avea o imunitate bună, iar soluțiile lor sunt de mare ajutor pentru toată lumea.

De asemenea, mulți ruși se confruntă cu probleme ale arterelor, însă au un remediu la îndemâna tuturor, pe care îl poți încerca și tu. În plus, își îmbunătățesc și imunitatea și răcesc mult mai rar.

Arterele asigură circulația sângelui către toate organele vitale din. Când sunt înfundate din cauza grăsimilor și a colesterolului, pot apărea complicații grave. Inima începe să pompeze mai mult sânge, astfel încât organele să primească suficient sânge.

Însă acest lucru nu este de ajutor și se poate ajunge la un atac de cord, accident vascular cerebral și chiar moarte. Unele dintre semnele acestei probleme pot fi transpirația, scurtarea respirației, durerea toracică, amețeală și dureri în tot corpul.

Secretul rușilor pentru o sănătate de fier. Rețeta 1

Iată ce remedii poți încerca pentru a scăpa de arterele înfundate, dar și pentru a-ți întări imunitatea.

Ai nevoie de:

30 de căței de usturoi
6 lămâi
2 litri de apă.

Se amestecă lămâile cu usturoiul și se se fierbe acest amestec împreună cu doi litri de apă, timp de cinci minute. Consumă zilnic 50 de mililitri din această băutură în fiecare zi, timp de 3 săptămâni. Repetă acest tratament la fiecare șase luni.

Secretul rușilor pentru o sănătate de fier. Rețeta 2

Iată a doua rețetă:

Ai nevoie de o cană de oțet de mere, 1 ceașcă de suc de usturoi, 1 ceașcă de suc de ghimbir și o cană de suc de lămâie.

Pentru sucul de ghimbir și cel de usturoi, amestecă aceste ingrediente cu apă, pentru a forma un suc concentrat. Fierbe aceste ingrediente timp de 30 de minute, până mai rămân 3 căni.

Când se răcește amestecul, adaugă trei cești de miere. Se iau trei linguri din acest amestec în fiecare dimineață, înainte de micul dejun.

Nu renunța la tratamentul care ți-a fost prescris în timp ce apelezi la aceste remedii.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top