Concurs Lucifer sezonul 4 – Poți câștiga unul din cele 4 conturi de Netflix pe 1 an

Lucifer este aproape de lansarea sezonului 4, mai precis Netflix va începe difuzarea acestuia în luna aprilie 2019. Și pentru că redacția Huff.ro este FAN Lucifer, site-ul nostru oferă la concurs 4 conturi de Netflix pentru 1 an. În acest fel ne propunem să sărbătorim lansarea sezonului 4, dar și a împlinirii a 4 ani de la lansarea Huff.ro.

UPDATE CÂȘTIGĂTORII SUNT:

 • Blaj marian
 • Lacri
 • CIOArca ana maria
 • Ioana

Câștigătorii vor fi contactați prin email în cursul zilei de 7 martie. Termenul de răspuns este de 24 de ore. În caz contrar se vor reextrage noi câștigători.

Concurs Lucifer – Câștigă 4 conturi Netflix pentru 1 an

Tom Ellis, actorul care-l joacă pe Lucifer

Concurs Lucifer – Câștigă 4 conturi Netflix valabile 1 an

Înscrie-te la concurs printr-un comentariu la acest articol, în care te rugam sa ne răspunzi la întrebarea: „Care este personajul tău preferat din Lucifer și de ce l-ai ales ?(ATENTIE!!! exceptie Lucifer Morningstar –  pentru că tuturor ne place)”

Răspunsul trebuie să conțină numele rolului pe care acesta îl joaca în serial și câteva argumente pentru care ai ales personajul (pentru a evita participanții care doresc doar contul de Netflix).

Important înainte să participi la concurs

 • Trebuie să ai 18 ani împliniți
 • Prin participarea la concurs ești de acord ca Smart Activity SRL (deținătoarea Huff.ro) să îți proceseze datele cu caracter personal (Numele, adresa de email) în condițile legii și GDPR. Condițiile sunt meționate în Termenii și condițiile utilizare.
 • Să citești și sa accepți regulamentul afișat pe site.
 • Să ai o adresă de email validă pentru a putea fi contactat.
 • Să îți placă serialul Lucifer! 🙂

Concursul este valabil în perioada 13 februarie 2019 – 01 martie 2019, pana la ora 23:59.  Tragerea la sorți va avea loc pe 2 martie 2019, înregistrată video prin sistemul Random.org. Fiecare comentariu va avea alocat un numar unic de participare. Orice concurent poate participa o singură dată. Participarea de pe aceeasi adresă IP a mai multor persoane este permisă numai dacă acestea sunt diferite. Orice tenataviă de fraudă duce la descalificarea concurentului. Valoarea totală a premiilor este de 3283.25 lei și nu poate fi convertită în bani.

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 13 feb.. 2019
Autor , în Seriale,Știri
Comentarii
 1. gabriel , 28 februarie 2019 la 19:36

  Personajul meu preferat este Chloe deoarece la acceptat pe Lucifer in ciuda numeroaselor sale slabiciuni si greseli.Munceste din greu si este dedicata muncii sale.Este un bun detectiv si are instincte excelente.

1 7 8 9