Connect with us
Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 4 - Concurs câștigă 4 conturi de Netflix

Știri

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 4 – Concurs câștigă 4 conturi de Netflix

Lucifer, unul din cele mai populare seriale de pe Netflix, revine cu sezonul 4 din luna aprilie 2019. Fanii serialului așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce evoluți vor avea personajele atât de îndrăgite.

Tom Ellis, joacă rolul principal în serial interpretândul pe Lucifer Morningstar, care a venit în 2016 pe pământ din Iad pentru a-și lua o vacanță.

ACTUALIZARE, CONCURSUL A FOST LANSAT. Participă aici: Concurs Lucifer sezonul 4 – Poți câștiga unul din cele 4 conturi de Netflix pe 1 an

Serilaul a fost produs de FOX timp de 3 sezoane, după care postul de televiziune american l-a retras. Pe rețele sociale s-a creat anul trecut o amplă campanie de salvare a serialului Lucifer. Intitulată, #safelucifer, campania reușit să convingă compania Netflix să cumpere formatul de la Fox și să producă și sezonul patru.

Tom Ellis, actorul care-l joacă pe Lucifer

Tom Ellis, actorul care-l joacă pe Lucifer

Serialul se bazează, în pricipal, pe povestea dintre Lucifer, care a ajuns consultant al polției din Los Angeles, LAPD, după ce s-a întâlnit Chloe Decker la un caz chiar în propriul său club, LUX.

Între cei doi s-a legat o relație de prietenie, care se duce ușor spre una de dragoste. Lucifer a încercat să-i arate adevarata fața, cea de diavol, însă a observat că Chloe Decker îl face vulnerabil și că nu poate face acest lucru.

Îndrăgostit de dectectiva lui preferată, Lucifer se duce la fiecare caz pe care Chloe îl are de rezolvat și așa serialul este combinat cu unul polițit, dar și o frumoasă comedie.

Sezonul trei Lucifer, a avut doua episoade de final

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 4

Lucifer revine pe Netflix cu sezonul 4

Sezonul 3 a avut două episoade de final, inițial producătorii au creat ultimul episod în care lăsau acțiunea în suspans. Oare Chloe Decker a reușit să vadă cine este până la urmă celebrul patron de cluburi? După ce FOX a decis încheierea producției, a mai fost filmat un episod, care dă toată povestea peste cap și ne arată ca bănuiala lui Lucifer că Tatăl sau a aranjat totul nu este una reală.

Cei doi oricum s-ar fi întâlnit și a fi legat ceva între ei. Fanii au fost supărați și spera că sezonul 4 va aduce povestea în locul în care au lăsat-o în penultimul episod.

Sezonul 4 Lucifer

Lucifer și Chloe Decker

Lucifer și Chloe Decker. Sezonul 4 pe netflix

În foarte scurt timp, mai precis în luna aprilie Lucifer apare cu sezonl 4 în Netflix. Cu sufletul la gură, fanii fac tot felul de pariuri și presupuneri despre ce se va întâmpla în al patrulea sezon al serialului.

Producătorii n-au dezvăluit nimic, dar cu siguranță vor fi multe surprize.

Concurs Lucifer Sezonul 4

Huff.ro aniversează 4 ani de la lansare și pentru că redacția noastră este fan Lucifer, vom lansa un concurs în care oferim 4 conturi de Netflix pentru 1 an. Detalii în acest articol și pe site în curând! Abonează-te la notificările de tip push sau pe pagina noastră de Facebook pentru a afla când se lansează concursul și cum poți participa.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Georgiana

    2019-02-14T10:28:27+02:00 at 10:28

    Pereonajul meu favorit este Trixie deoarece la o varsta foarte frageda are un caracter foarte complex fiind carismatica si inteligenta dar totodata imbratisand perioada copilariei facand tot felul de nazbatii singura sau cel mai des impreuna cu Lucifer.

  2. Cineva

    2019-02-13T10:03:37+02:00 at 10:03

    Articolul ăsta a fost tradus automat pe Google Translate de pe un site străin? Sau pur și simplu autorul a fost angajat pe pile?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top