Connect with us

Știri

Scene fierbinți în „Vlad” noul serial de la Pro TV

Vlad, serialul produs de Pro TV, se lansează luni, 25 februarie și va fi difuzat de la ora 20:30. Mult așteptatul serial a avut parte de o lansare pentru presă și vedete, care a avut loc la Mall Băneasa.

Conform Click în serial sunt scene fierbinți între doi actori.

Vlad, serial Pro TV

Vlad, serial Pro TV

Adrian Nartea și Olimpia Melinte vor trece printr-o poveste de dragoste copleșitoare în serialul de la PRO TV; Andrei Aradits și superba Monica Bârlădeanu fac parte și ei din distribuția serialului ”Vlad”

Citeste tot despre: serial vlad, PRO TV, Olimpia Melinte, Adrian Nartea, serial vlad premiera
de Gheorghe Chelu 22 Februarie, 2019 – 19:37

Veste bună pentru cinefili! Luni seară va debuta la Pro TV primul episod din serialul „Vlad”, a cărui avanpremieră, demnă de Hollywood, a avut loc joi seară, la Mall Băneasa. Pe covorul roşu au păşit nu numai actorii din serial, ci şi vedetele postului, care au dorit să vadă primul episod al acestei producţii regizate de Jesus del Cerro. Este un serial cu răzbunări, intrigă şi sex.

“Vlad ” e primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. La avanpremiera primului episod au strălucit pe covorul roşu actorii din rolurile principale Adrian Nartea (n.r.-interpretul lui Vlad, în perioada actuală, după ce a ieşit din închisoare), Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Anghel Damian, Ion Haiduc, Ştefan Iancu, Victoria Răileanu şi Monica Bârlădeanu, care a etalat un decolteu de infarct, la eveniment.

A fost o seară de vis, iar cei peste 400 de invitaţi s-au arătat încântaţi de superproducţia care va debuta luni seară, de la orele 20.30, la PRO TV: ”Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. E vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» e serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize!”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Telespectatorii vor afla uluitoarea poveste şi vor face cunoştinţă cu personajele cheie. Vom vedea cât de mare e iubirea dintre Adrian şi Eliza şi care este motivul pentru care ea, Ştefan şi Leo decid să-şi trimită iubitul la închisoare. Adrian reuşeşte să evadeze şi să înceapă o nouă viaţă având o nouă identitate, adică Vlad.

Primul episod debutează şi cu scene de sex între personajele principale jucate de Olimpia Melinte şi de Anghel Damian (n.r.-el interpretează rolul lui Vlad/Adrian, în primii ani).

Printre cei prezenţi în sală s-au mai numărat şi Andreea Esca, Pavel Bartoş, Iulia Albu, Corina Caragea, Ana Maria Prodan, Răzvan şi Irina Fodor, Bogdan Ioan, câştigătorul de la «Vocea României», câţiva dintre juraţii de la «Cântă acum cu mine», Răzvan Exarhu, Oana Cuzino, Cove, Lora, Adela Popescu şi multe alte vedete de top.

Totul despre serialul VLAD de la Pro TV.

Primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, VLAD, începe luni, de la 20:30, la PRO TV! Telespectatorii vor afla uluitoarea poveste și vor face cunoștință cu personajele cheie ale acesteia.

Vom vedea cât de mare este iubirea dintre Adrian și Eliza, dar și ce o determină pe aceasta să se alieze cu prietenii cei mai buni ai bărbatului care o cere în căsătorie și cu tatăl ei. Care este motivul pentru care Eliza, Ștefan și Leo decid să-l trimită la închisoare pe cel care ar fi făcut orice pentru ei, dar și cum Adrian reușește să evadeze și să înceapă o nouă viață având o nouă identitate, Vlad, vedem din 25 februarie, de la 20:30.

Telespectatorii vor putea urmări povestea serialului VLAD începând de luni, însă joi seară, actorii și invitații lor au participat la un eveniment spectaculos în care au vizionat, în premieră, primul episod. Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Diana Sar, Emilian Oprea, Anghel Damian, împreună cu toți colegii lor, au urcat aseară pe covorul roșu și au fost în lumina reflectoarelor. Actorii și întreaga echipă de producție au povestit despre zilele petrecute împreună, despre atmosfera de la filmări și despre personajele pe care le interpretează. A fost o seară formidabilă, iar cei peste 400 de invitați au fost încântați de superproducția care va începe la PRO TV.

”Șase luni au durat filmările pentru VLAD și cred că aș putea vorbi încă șase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare și răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspirații, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga și cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situație depășesc toate așteptările. Toți ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriți să urmăriți o poveste puternică, profundă, VLAD este serialul vostru, dar fiți pregătiți, va fi plin de surprize!”, a declarat Jesus Del Cerro, regizorul serialului VLAD.

Începând din 25 februarie, în fiecare luni, de la 20:30, vom fi parte a poveștii VLAD și vom afla de ce ”cine iubește nu iartă!”.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top