Connect with us
Vlad sezon 2 la Pro TV online live stream

Știri

Vlad sezon 2 revine la Pro TV și online live stream. Iată cine face parte din distribuție

Vlad sezon 2, unul din cele mai de succes seriale românești, revine la Pro TV din septembrie. Sezonul 2 apare pe Pro TV în luna septembrie, conform surselor noastre spre finalul lunii.

Vlad se va difuza tot în fiecare zi de luni de la ora 20:00, ca până acum.

Vlad sezonul 2 la Pro TV

Toate episoadele Vlad din sezonul 1 pot fi văzute gratuit pe site-ul Pro TV plus.

EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD

EXCLUSIVITATE! Urmărește, în avanpremieră, primele secvențe din primul episod al serialului VLAD

Adi Nartea – Vlad, își continuă răzbunarea pe cei care l-au trădat. Lăsat de prieteni și iubită, acesta fost arestat și molestat ani de-a rândul în pușcărie. Ulterior, cu ajutorul unui prieten a reușit să evadeze din penitenciar și și-a schimbat complet indentitatea.

Vlad, Adrian înante ca noua sa indentitate să apară s-a apropiat ușor de familia sa și foștii săi prieteni pentru a se răzbuna. Singura care a crezut în nevinovăția acestuia a fost mama sa, care a fost și prima care a aflat că Vlad este de fapt Adrian.

Iar asta este doar o mică parte din povestea serialului Vlad, care iată revine la Pro Tv cu sezonul 2 din septembrie.

Vlad sezon 2 – Actori noi în distribuție

Serialul Vlad continuă și aduce și personaje noi în distribuția celui mai urmărit serial al primăverii. Pro TV și producătorii Vlad au cooptat-o pe Elvira Deatcu, Anda Sârbei.

Anda Sârbei joacă rolul Iuliei în serialul VLAD!

Anda Sârbei joacă rolul Iuliei în serialul VLAD!

”M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în VLAD. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor. Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul.”, a declarat Anda Sârbei.

Elvira Deatcu vine și ea în Vlad sezonul 2

Elvira Deatcu va interpreta rolul Deliei, parterna lui Cezar și cea care a contribuit la evadarea lui Adrian – Vlad din închisoare. Aceasta revine în viața lui pentru a-și proteja fiica. Este o femeie manierată, elegantă, dar știe să folosească perfect o armă când este nevoie.

”Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări.”, a declarat Elvira Deatcu pentru Pro TV.

Vlad sezonul 2 live stream și vizionare gratuită

Serialul Vlad poate fi văzut și online live stream pe site-ul protvplus.ro, înregistrat pe același și absoluit gratuit. Serialul Vlad vine în sezonul 2 cu multe surprize și vă va ține cu ochii în fața ecranelor.

Distribuția Vlad Sezon 2

Iată cine sunt actorii din distribuția serialului Vlad, sezon 2

Vlad sezonul 2, distribuție, actorii care revin la Pro TV din toamnă

Vlad sezonul 2, distribuție, actorii care revin la Pro TV din toamnă

 

Vlad sezonul 2, distribuție, actorii care revin la Pro TV din toamnă

Vlad sezonul 2, distribuție, actorii care revin la Pro TV din toamnă

Iată lista actorilor care vor face parte din distrubuția „Vlad”

  • Adi Nartea – Vlad
  • Damian Anghel – Adrian
  • Olimpia Melinte – Eliza
  • Andrei Aradis – Ștefan
  • Ștefan Iancu – Răzvan
  • Diana Sar – Roxana Stamate
  • Victoria Raileanu – Micky
  • Dani Popescu – Barbu
  • Emilian Oprea – Leonard

  • George. Piștereanu – Tibi

  • Tudor Oprișan – Matei Dragomir

  • Ion Haiduc – Petre

  • Dan Condurache  – Titi

  • Bebe Cotimanis – Cezar

  • Aura Călărașu, mama Vlad – Maria

  • Elvira Deteatcu – Delia

  • Anca Sârbei – Iulia

Cine este Adi Nartea? Vlad

Adi Nartea este unul din cei mai noi actori celebri de pe scena românească de televiziune, acesta a jucat în multe reclame TV, scurt-metraje și seriale. Dupa cum chiar el a declarat s-a apucat târziu de televiziune, dar iată că acum a devenit unul din cei mai iubiți actori din România.

Sezonul 2 Vlad, începe la Pro TV în septembrie și va fi difuzat în fiecare zi de luni de la ora 20:00 și online, live stream gratuit pe Pro TV Plus.

Foto: Pro TV

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top