Connect with us
Veste trista, din pacate! Doliu in lumea teatrului din Romania! S-a stins pe loc, medicii nu au mai putut face nimic. Dumnezeu sa o odihneasca!

Știri

Veste trista, din pacate! Doliu in lumea teatrului din Romania! S-a stins pe loc, medicii nu au mai putut face nimic. Dumnezeu sa o odihneasca!

O veste trista a cazut ca un fulger peste intreaga suflare a lumii teatrului din tara noastra. Scenografa Alexandra Constantin si-a pierdut viata intr-un grav accident rutier produs in urma cu cateva zile pe Drumul National 7, intre satul Lazaret si comuna Boita, judetul Sibiu.

Tanara scenografa a fost declarata decedata la locul accidentului

Potrivit informatiilor transmise de autoritati, in momentul unei curbe periculoase, tanara de 31 de ani a pierdut controlul volanului autoturismului sau, intrand astfel in parapetele din plastic ce separa sensurile de mers. In urma impactului puternic, Mini Cooper-ul sau a fost aruncat pe contrasens si ulterior izbit violent de un alt automobil care circula regulamentar.

Din pacate, leziunile suferite i-au fost fatale Alexandrei. In ciuda eforturilor, echipajele medicale ajunse la fata locului s-au vazut nevoite sa declare decesul scenografiei. In ceea ce o priveste pe femeia de 35 de ani aflata in celalalt autoturism, aceasta s-a ales cu rani grave si a fost transportata de urgenta la spital.

Lumea teatrului, in lacrimi dupa stingerea Alexandrei Constantin

Trecerea in nefiinta a Alexandrei Constantin a fost un soc nu doar pentru familia sa, ci si pentru colegii din cadrul institutiilor pentru care aceasta lucra. Chiar daca locuia in Bucuresti, scenografa colabora cu mai multe teatre din Sibiu si Buzau, iar piesele la care si-a adus contributia se bucura de un real succes.

„E o perioada de doliu pentru echipa Tele-Encounters. Alexandra Constantin, scenografa stralucita a spectacolului „Planeta Viselor Pierdute”, ne-a parasit aseara.

E un soc pentru toti cei care te-au pretuit si te-au admirat, Alexandra. R.I.P.”, a transmis echipa teatrului George Ciprian din Buzau, printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare.

„Alexandra Constantin, o foarte tanara scenografa a noii generatii de artisti, a plecat prematur dintre noi, spre cer. Alexandra va ramane in amintirea tuturor, prin lumile pe care le-a creat pe scena, in teatrele din Romania.

Speram ca de acolo de sus sa deseneze o lume mai buna! Suntem cu gandul alaturi de familia indurerata! Ramas bun, Alexandra! Drum cu lumina!”, a scris si Constantin Chiriac, director al Teatrului National Radu Stanca din Sibiu

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top