Connect with us
Sfatul săptămânii 20 - 26 mai 2019. O zodie are noroc în dragoste

Știri

Sfatul săptămânii 20 – 26 mai 2019. O zodie are noroc în dragoste

Sfatul săptămânii 20 – 26 mai 2019 pentru fiecare zodie. Care sunt nativii care vor avea parte de o săptămână cu noroc

BERBEC: Ai nevoie de niște certitudini, de ceva sigur. Nu te mai poți baza doar pe presupuneri. Numărul norocos al săptămânii: 1.

TAUR: Nimeni nu știe ce se ascunde în sufletul tău. Tocmai de aceea ar trebui să faci tot posibilul să devii înțeles.Numărul norocos al săptămânii: 4.

Citește și: Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 – Horoscopul săptămânal aduce multe schimăbări pentru zodii

GEMENI: Lasă ce e de făcut mâine pentru ziua de mâine. Muncești prea mult, ești prea obosit. E timpul să faci o pauză.Numărul norocos al săptămânii: 2.

RAC: Te cam ustură buzunarul, dar trebuie să dai niște bani în aceste zile. Ai nevoie de un plan nou.Numărul norocos al săptămânii: 10.

LEU: Profită din plin de această săptămână și bucură-te de veștile care vin de departe. Renaști din propria cenușă.Numărul norocos al săptămânii: 3.

Citește și: Previziuni karmice 20 – 26 iunie 2019. Vin răspunsuri pentru durerile sufletești ale mai multor zodii

FECIOARĂ: Acum ai ocazia să demonstrezi că oamenii te privesc greșit. Demonstrează-le cine ești prin fapte.Numărul norocos al săptămânii: 6.

BALANȚĂ: Ai ajuns la un nivel de înțelepciune deosebit. Trebuie să faci lucrurile astfel încât să fii mulțumit.Numărul norocos al săptămânii: 7.

SCORPION: Nu te mai strofoca pentru lucruri mărunte. Fii consecvent, dar nu te concentra pe nimicuri.Numărul norocos al săptămânii: 9.

SĂGETĂTOR: Nimic nu se compară cu liniștea acestor zile. De multă vreme îți doreai să ai o săptămână în care să nu faci absolut nimic.Numărul norocos al săptămânii: 8.

CAPRICORN: Administrezi o treabă și acum trebui să îi dai de capăt. Nu lua decizii pripite.Numărul norocos al săptămânii: 11.

VĂRSĂTOR: Cine nu te cunoaște nu știe care sunt adevăratele tale intenții. Nu te necăji pentru cum te percep alții.Numărul norocos al săptămânii: 5.

PEȘTI: Acum este perioada ta norocoasă. Ai un noroc în dragoste mai ceva ca de Ziua Îndrăgostiților.Numărul norocos al săptămânii: 13.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top