Connect with us
Sfatul zilei 7 iunie 2019. O zodie face cuceriri azi

Știri

Sfatul zilei 7 iunie 2019. O zodie face cuceriri azi

Citește sfatul zilei de 7 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Unul dintre nativi este extrem de seducător. Horoscop zilnic 7 iunie 2019. Horoscopul zilei de vineri 7 iunie. Gemenii ajung la capătul puterilor

Sfatul zilei de 7 iunie 2019:

BERBEC: Nu sunt toate zilele vesele, așa cum ești tu în majoritatea timpului. Oamenii triști nu au ce căuta lângă tine, așa că nu te încărca negativ. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Nu ar strica să pornești o afacere pe cont propriu. Nu ar strica să devii antreprenor. Trebuie doar să îți alegi domeniul. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Oboseala se vede pe chipul tău. Efectiv simți că nu mai poți. De ce nu faci o pauză binemeritată și te relaxezi undeva, în natură? Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Așteaptă-te la discuții în contradictoriu. Ai de făcut niște mărturisiri deloc plăcute pentru interlocutorii tăi. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Îți place mult anturajul în care ai nimerit. Rămâi acolo câtă vreme lucrurile evoluează pozitiv. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Dai dovadă de o rezistență uluitoare. Reziști în fața stresului, reziști în fața răutăților. Pari de neclintit și ești un exemplu pentru cei din jur. Nu te lăsa bătut. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Cineva vrea să te supere, dar tu ești suficient de puternic să nu te lași doborât de orice șiretlic. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscopul lui Nostradamus. Ce spune la zodia ta?

SCORPION: Mari schimbări se anunță în viața ta chiar de azi. Ești gata de cele mai tari provocări? Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Ai o atitudine pacifistă. Te bucuri să vezi că vorba dulce chiar mult aduce. Fii bun! Numărul norocos al zilei: 8.

Capricornii cuceresc pe cineva special

CAPRICORN: Faci echipă bună cu o persoană specială, o persoană pe care de mult ai vrut să o întâlnești. Zâmbește! E o zi minunată. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Și pentru tine e o zi magică. Primești un cadou frumos de la cine nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Privești la oamenii din jurul tău. Privești la tot felul de situații în care ei se implică, anumite cauze în care nu crezi. Nu te mai judeca atât de aspru. Numărul norocos al zilei: 6.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top