Connect with us
Sfatul zilei de 12 iulie 2019. Una dintre zodii va avea o zi neagră

Știri

Sfatul zilei de 12 iulie 2019. Una dintre zodii va avea o zi neagră

Sfatul zilei de 12 iulie 2019. Una dintre zodii va avea o zi pe care nu o va uita prea curând și trebuie să își păstreze calmul. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbec: Anumite persoane reușesc să îți strice ziua astăzi din cauza faptului că anulează unele întâlniri sau ieșiri. Păstrează-ți calmul, deoarece și ție ți se poate întâmpla acest lucru și nu vrei să primești reproșuri apoi. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur: Urmează o călătorie importantă pentru tine și acest lucru îți creează emoții. Verifică de mai multe ori tot ce ai de luat cu tine, pentru a nu uita ceva important. Riști să ai o călătorie neplăcută dacă omiți ceva. Numărul norocos al zilei este 1.

Gemeni: Ai rămas fără rezerve de energie, însă nu poți capitula pe ultima sută de metri. Trebuie să faci un efort și să arăți că meriți statutul pe care îl ai și faptul că ești o persoană extrem de serioasă. Așa atragi și atenția șefilor. Numărul norocos al zilei este 9.

Rac: Ai o presimțire că ceva rău se poate întâmpla în jurul tău. Ascultă-ți instinctul, pentru că nu dă greș niciodată. Încearcă să îți pui lucrurile la punct în situațiile în care simți că nu deții controlul. Numărul norocos al zilei este 6.

Leu: Îți dorești să te împaci cu o persoană cu care simți că nu ai fost tocmai corect și faci tot posibilul ca să te revanșezi față de ea. Trebuie să ai grijă, deoarece altă șansă nu ți se va mai da prea curând. Numărul norocos al zilei este 2.

Fecioară: Ai o mare șansă de a cunoaște o persoană specială astăzi, așa că trebuie să îți scoți toate calitățile și atuurile la iveală, pentru ca acea persoană să fie impresionată. Totul este în fața ta, trebuie doar să știi cum să acționezi. Numărul norocos al zilei este 4.

Balanță: Anumite persoane te-ar putea influența negativ astăzi, așa că trebuie să faci niște alegeri clare pentru tine. Chiar dacă este greu să iei decizii, de data asta este necesar să spui tuturor în ce direcție te duci. Numărul norocos al zilei este 6.

Scorpion: Trebuie să renunți la negativismul care te-a dominat în ultima vreme și să scoți la iveală acea latură a ta optimistă și extrem de serioasă. Așa găsești soluția cea mai bună pentru tine și pentru cei dragi ție. Numătul norocos al zilei este 8.

Săgetător: E momentul să lași în trecut niște lucruri sau niște oameni care nu te mai inspiră. Ai nevoie de niște lucruri proaspete și care să îți creeze bucurie, deoarece simți că ai pierdut controlul asupra vieții tale. Numărul norocos al zilei este 5.

Capricorn: Ești pus pe lucruri mari astăzi și mintea îți stă numai la persoana iubită. Aștepți niște răspunsuri de la ea, pentru a vedea ce trebuie să faci în continuare. E poate începutul unei relații pentru tine și ai multe emoții. Numărul norocos al zilei este 3.

Peștii au nervii puși la încercare azi

Vărsător: Visezi cu ochii deschiși la o vacanță sau la o persoană. Ai grijă cine te surprinde pierzând astfel vremea, pentru a nu avea probleme. Lasă visul pentru momentele în care ești singur. Numărul norocos al zilei este 7.

Pești: Ai parte de o zi pe care nu o vei uita prea curând. Cineva va reuși să te scoată din starea de confort și să îți creeze o stare de neliniște și de nervi. Este o zi neagră, în care nervii îți vor fi puși la mare încercare. Numărul norocos al zilei este 13.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top