Connect with us
Sfatul zilei de 15 iunie 2019. Taurii trebuie să se gândească bine când iau o decizie

Știri

Sfatul zilei de 15 iunie 2019. Taurii trebuie să se gândească bine când iau o decizie

Sfatul zilei de 15 iunie 2018. Se anunță o zi mai dificilă pentru Tauri. De aceea sunt sfătuiți să se gândească bine când iau o decizie.

Sfatul zilei de 15 iunie 2019

BERBEC. Trebuie să ai mai multă încredere în tine. Știi că ai puterea necesară pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR. Gândește-te bine înainte de a lua o decizie. Este posibil să fii impulsiv, ceea ce nu este deloc bine. Numărul norocos al zilei: 9.

GEMENI. Știi că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Nici nu trebuie să depui eforturi în acest sens. Numărul norocos al zilei: 5.

Citește și: Previziuni karmice 17 – 23 iunie 2019. Vin răspunsuri pentru durerile sufletești ale mai multor zodii

RAC. Vei vedea astăzi că nu ești singur. Mereu este cineva alături de tine pentru a-ți veni în ajutor. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU. Vrei mai mult de la tine. Parcă ești tot timpul în competiție cu propria persoană. Dar nu trebuie să te implici în prea multe și să uiți să te bucuri de viață. Numărul norocos al ziei: 2.

FECIOARĂ. Îți este teamă să iei o decizie importantă. Dar nu mai amâna, pentru că la un moment dat tot va trebui să faci asta. Numărul norocos al zilei: 1.

BALANȚĂ. Știi că ai făcut o grșeală și vrei să îndrepți lucrurile. Este foarte bine că ai luat această decizie. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION. Este o zi bună pentru acești nativi. Așa că tot ce trebuie să facă este să se bucure de lucrurile bune care se întâmplă. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR. Vezi numai lucrurile negative, oriunde ai întoarce privirea. Încearcă să schimbi asta. Fii pozitiv! Numărul norocos al zilei: 12.

CAPRICORN. Îți faci planuri pentru viitor. Vrei să faci o schimbare. Dar ai grijă ca acele planuri să fie unele realiste. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR. Încearcă să ai mai multă răbdare cu cei din jur. Dacă te supără cumva, nu fac asta în mod intenționat. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI. Este o zi perfectă pentru a face ceva nou, ce îți dorești de mult timp. Nu trebuie să îți fie teamă să încerci lucruri noi, dacă îți dorești. Numărul norocos al zilei: 7.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top