Connect with us
Horoscop Minerva 21 - 27 octombrie Berbec , Ai grijă la temerile tale

Știri

Sfatul zilei de 16 mai 2019. Berbecii au nevoie de multă liniște

Berbecii au nevoie de momente de relaxare, de liniște. Nu se pot armoniza cu cei din jur dacă nu au mintea limpede. Citește sfatul zilei de 16 mai 2019 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 16 mai 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ocupă-te mai mult de tine și ai grijă la felul în care gestionezi anumite probleme la muncă. Liniștea te restartează din plin. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Trebuie să faci multe drumuri astăzi. Ai mare grijă cum gestionezi anumite informații legate de carieră. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: E o încărcătură energetică în jurul tău greu de descifrat, de înțeles. Ar trebui să faci ordine în gânduri, să nu te mai repezi. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: E timpul să te descoperi pe tine cu bune și cu rele. E timpul să accepți unde ai lipsuri. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU: Ai sperat la nesfârșit ca anumite evenimente să ajungă cu bine la final. Astăzi ai ocazia să faci un pas important înainte. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Te cam enervează ritmul infernal în care se desfășoară anumite evenimente. Nu ai de ales și trebuie să te acomodezi. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanțele pornesc în aventura vieții lor

BALANȚĂ: Pornești într-o aventură de zile mari. E cazul să profiți din plin de toate evenimentele frumoase. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Veștile care vin din toate părțile te bucură nespus de mult. Fă totul așa cum crezi de cuviință și nu îți va părea rău de nimic. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Ești implicat într-o serie de acțiuni care mai de care mai motivante. Nu te lăsa. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN: Pui multă pasiune în tot ceea ce faci și asta te face fericit. Continuă pe drumul pe care tocmai ai pornit. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Primești o veste neașteptată. Este momentul să faci o alegere importantă. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Nu prea ai chef de treabă azi. Ar fi bine să faci niște alegeri importante azi. Numărul norocos al zilei: 10.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top