Sfatul zilei de 17 aprilie 2019. Care e zodia norocoasă azi

Ultimul update: marți 16 aprilie 2019 15:15 Data publicării: marți 16 aprilie 2019 15:15

Citește sfatul zilei de 17 aprilie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ești un exemplu de succes pentru ceilalți. Profită de statutul tău, de poziția ta socială și fă tot ce e mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Nu mai anunța tot felul de schimbări cu surle și trâmbițe dacă nu te simți pregătit pentru ele. E momentul să faci ceva concret. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Muncești mult, dar parcă nu vezi niciun rezultat. Poate că e timpul să faci o schimbare. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Faci o obsesie pentru curățenie și asta poate fi deranjant pentru ceilalți membri ai familie. Ai grijă ce spui. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Nu lua decizii pripite oricât de greu ar fi pentru tine să înțelegi că lucrurile funcționează destul de perfid. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Îți apare în cale o persoană cu totul specială, o ființă tare dragă ție. Ai grijă cum te manifești astăzi. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Primești o veste neplăcută. Nu te mai surprinde nimic, asta o spui mereu, dar la ce afli azi chiar nu te așteptai. Liniștește-te. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Dacă vrei să judeci drept lucrurile nu comenta pe nepregătite, în funcție de ce ți se pare ție. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Nu poți renunța la anumite metehne, la anumite bârfe. Auzi și tu multe, dar parcă azi ești mai curios ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te implica în conflicte despre care nu ai foarte multe cunoștințe. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Dacă nu primești suficiente semne de afecțiune, nu mai cerși atenția cu disperare. Se vede urât din exterior. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI: Te simți complexat de anumite solicitări. Crezi că nu poți face față volumului mare de muncă, dar e doar o opinie. O să te surprinzi chiar tu de câte ești în stare. Numărul norocos al zilei: 18.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:   
Comentarii