Connect with us
Sfatul zilei de 17 aprilie 2019. Care e zodia norocoasă azi

Știri

Sfatul zilei de 17 aprilie 2019. Care e zodia norocoasă azi

Citește sfatul zilei de 17 aprilie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 17 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ești un exemplu de succes pentru ceilalți. Profită de statutul tău, de poziția ta socială și fă tot ce e mai bine pentru tine. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Nu mai anunța tot felul de schimbări cu surle și trâmbițe dacă nu te simți pregătit pentru ele. E momentul să faci ceva concret. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Muncești mult, dar parcă nu vezi niciun rezultat. Poate că e timpul să faci o schimbare. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Faci o obsesie pentru curățenie și asta poate fi deranjant pentru ceilalți membri ai familie. Ai grijă ce spui. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Nu lua decizii pripite oricât de greu ar fi pentru tine să înțelegi că lucrurile funcționează destul de perfid. Numărul norocos al zilei: 2.

FECIOARĂ: Îți apare în cale o persoană cu totul specială, o ființă tare dragă ție. Ai grijă cum te manifești astăzi. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Primești o veste neplăcută. Nu te mai surprinde nimic, asta o spui mereu, dar la ce afli azi chiar nu te așteptai. Liniștește-te. Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Dacă vrei să judeci drept lucrurile nu comenta pe nepregătite, în funcție de ce ți se pare ție. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Nu poți renunța la anumite metehne, la anumite bârfe. Auzi și tu multe, dar parcă azi ești mai curios ca niciodată. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te implica în conflicte despre care nu ai foarte multe cunoștințe. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Dacă nu primești suficiente semne de afecțiune, nu mai cerși atenția cu disperare. Se vede urât din exterior. Numărul norocos al zilei: 22.

PEȘTI: Te simți complexat de anumite solicitări. Crezi că nu poți face față volumului mare de muncă, dar e doar o opinie. O să te surprinzi chiar tu de câte ești în stare. Numărul norocos al zilei: 18.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top