Sfatul zilei de 23 august 2019. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli

Ultimul update: joi 22 august 2019 11:12 Data publicării: joi 22 august 2019 11:12

Sfatul zilei de 23 august 2019 Leii trebuie să fie astăzi foarte atenți la ce cheltuieli fac.

BERBEC: Astăzi trebuie să fii foarte precaut, mai ales în preajma persoanelor pe care abia le-ai cunoscut .Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Rămâi cu picioarele pe pământ chiar dacă vei fi extrem de lăudat astăzi la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Acordă-le mai mult credit colegilor de muncă și încearcă să aplanezi situațiile încordate. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: A sosit timpul să te mulțumești cu ce ai și să privești lucrurile cu mai multă obiectivitate. Situația ta nu este atât de dramatică precum crezi. Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Primești bani astăzi, însă trebuie să fii atent la cheltuieli pentru că îi poți pierde la fle de repede cum au venit. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Bucură-te de tot ce este frumos în jurul tău. Azi ai nevoie de un moment de respiro. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Ieși din casă și norocul își va surâde mai repede decât crezi. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu mai amâna deciziile importante pe care trebuie să le iei, pentru că nu faci decât să te încarci fără rost. Numărul norocos al zilei: 3.

Citește și: Horoscop 22 august 2019. Berbecii iau o hotărâre radicală

SĂGETĂTOR: Fii mai calm și nu încerca să forțezi lucrurile. E momentul să te relaxezi puțin și să ai încredere în ceea ce ți-a pregătit viața. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Acordă-i mai multă atenție partenerului de viață și vei fi mult mai fericit. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Este momentul să te liniștești și să renunți la gândurile negative. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Înceracă să fii mai calm astăzi și să te ferești de agitație. Ai mare nevoie de puțină liniște. Numărul norocos al zilei: 11.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii