Connect with us
Sfatul zilei de 23 august 2019

Știri

Sfatul zilei de 23 august 2019. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli

Sfatul zilei de 23 august 2019 Leii trebuie să fie astăzi foarte atenți la ce cheltuieli fac.

BERBEC: Astăzi trebuie să fii foarte precaut, mai ales în preajma persoanelor pe care abia le-ai cunoscut .Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Rămâi cu picioarele pe pământ chiar dacă vei fi extrem de lăudat astăzi la locul de muncă. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Acordă-le mai mult credit colegilor de muncă și încearcă să aplanezi situațiile încordate. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: A sosit timpul să te mulțumești cu ce ai și să privești lucrurile cu mai multă obiectivitate. Situația ta nu este atât de dramatică precum crezi. Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Primești bani astăzi, însă trebuie să fii atent la cheltuieli pentru că îi poți pierde la fle de repede cum au venit. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Bucură-te de tot ce este frumos în jurul tău. Azi ai nevoie de un moment de respiro. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ: Ieși din casă și norocul își va surâde mai repede decât crezi. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION: Nu mai amâna deciziile importante pe care trebuie să le iei, pentru că nu faci decât să te încarci fără rost. Numărul norocos al zilei: 3.

Citește și: Horoscop 22 august 2019. Berbecii iau o hotărâre radicală

SĂGETĂTOR: Fii mai calm și nu încerca să forțezi lucrurile. E momentul să te relaxezi puțin și să ai încredere în ceea ce ți-a pregătit viața. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Acordă-i mai multă atenție partenerului de viață și vei fi mult mai fericit. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Este momentul să te liniștești și să renunți la gândurile negative. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Înceracă să fii mai calm astăzi și să te ferești de agitație. Ai mare nevoie de puțină liniște. Numărul norocos al zilei: 11.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top