Connect with us
Sfatul zilei de 23 iulie 2019. Vărsătorii încep martea relaxându-se

Știri

Sfatul zilei de 23 iulie 2019. Vărsătorii încep martea relaxându-se

Citește sfatul zilei de 23 iulie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 23 iulie 2019

BERBEC: Ești nevoit să semnezi anumite documente despre care nu mai ai timp să te documentezi cum trebuie. Consultă-te cu cineva priceput. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Nu uita că numai tu poți pune capăt tensiunii din jurul tău și asta pentru că deții informații care pot schimba complet jocul. Numărul norocos al zilei: 14.

GEMENI: E o perioadă care nu te încântă foarte tare, dar încetul cu încetul îți vei da seama ce e de făcut pentru a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Nu suferi pentru alții câtă vreme nimeni nu a încercat să te ajute când erai în impas. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Du-te până la capătul lumii dacă acolo simți că este fericirea ta. Ai nevoie de un moment de repaos. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ: Fii pregătit pentru orice. Nu mai are ce să te surprindă așa că ia toate lucrurile așa cum vin. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ: Numai în tine stă puterea de a rezolva o problemă de familie. Tu ești persoana rațională de care ceilalți au nevoie acum. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Un animal de companie îți poate alina durerea, așa că nu e o decizie proastă să îți iei o pisică sau un câine. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Rufele nu se spală în public, așa că dacă ai ceva de rezolvat fă-o fără spectatori. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Dorința ta de a da lovitura în afaceri este uriașă, dar resursele sunt mici de tot. Nu te grăbi. Numărul norocos al zilei: 10.

VĂRSĂTOR: Iubirea te face mai puternic, te motivează. Relaxează-te alături de persoana dragă sufletului tău. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI: Știi foarte bine ce ai de făcut pentru a ieși din acest blocaj emoțional. Ai curajul și pune în aplicare planul. Numărul norocos al zilei: 13.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top