Sfatul zilei de 24 august 2019. Săgetătorii trebuie să fie mai economi

Ultimul update: vineri 23 august 2019 12:46 Data publicării: vineri 23 august 2019 12:46

Sfatul zilei de 24 august 2019. Săgetătorii trebuie să fie astăzi mai economi și să se bucure de ceea ce au, fără a cere mai multe.

BERBEC: Împărtășește cu cei din jurul tău lecțiile tale de viață, pentru că pe mulți din cei apropiați ție i-ar putea ajuta enorm înțelepciunea ta. Numărul norocos al zilei: 2.

TAUR: Este momentul să recunoști că și colegii tăi de muncă au contribuit la succesul tău, așa că nu te umfla prea tare în pene. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI: Deși ai ambitiție și ești pe drumul cel bun, este indicat să ai mai multă răbdare și îți vei atinge scopurile. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC: Ai mai multă încredere în tine! chiar dacă este bine să ceri sfatul celor din jur, nu uita că și tu ai suficientă experiență pentru a reuși în tot ce ți-ai propus. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

LEU: Gândește-te bine la planurile pe care le-ai făcut și analizează-și bine ideile de afaceri. Acestea te-ar putea propulsa extrem de sus. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Nu insista să duci la îndeplinire un plan care pare a fi fără final. Acceptă că există și alte alternative. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Prețuiește-i mai mult pe cei care își sunt aproape și îți dau sfaturi și ajutor ori de câte ori este nevoie. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Continuă să muncești și cei reuși să îți atingi obiectivele. Ești pe drumul cel bun! Numărul norocos al zilei: 5.

Citește și: Horoscop 24 august 2019. Peștii trebuie să evite cu orice preț discuțiile despre bani

SĂGETĂTOR: Nu ți-au mai rămas prea mulți bani și ar trebui să faci puțină economie. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Chiar dacă nut e simți prea bine este foarte important să nu îți pierzi optimismul. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR: Acordă atenție familiei și nu încerca să porți discuții importante. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Evită astăzi discuțiile despre bani. Numărul norocos al zilei: 3.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Comentarii