Connect with us
Sfatul zilei de 26 aprilie 2019. Scorpionii bat pasul pe loc

Știri

Sfatul zilei de 26 aprilie 2019. Scorpionii bat pasul pe loc

Scorpionii bat pasul pe loc și se simt extrem de copleșiți de evenimentele din jurul lor. Citește sfatul zilei de 26 aprilie 2019 pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 26 aprilie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC: Visezi să ajungi departe, dar încă ești încercat de tot felul de rețineri. Ai grijă ce alegeri faci. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Lupți pentru dreptate și azi ai ocazia să te repui pe picioare din toate punctele de vedere. Nu te lăsa bătut. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Trebuie să ai mai multă răbdare, să nu te repezi la cei din jurul tău chiar dacă nu te poți abține. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Finalizează proiectele începute în trecut. Azi ai ocazia să faci o serie de schimbări importante în viața ta. Numărul norocos al zilei: 13.

LEU: Faptul că ești perfecționist nu e o scuză pentru aroganța ta. Ai grijă de situația dificilă din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 9.

Fecioarele au urme de regrete

FECIOARĂ: Ai pornit pe drumul pe care ai vrut să mergi, dar azi simți că nu mai reziști. Vrei altceva de la viață și este dreptul tău. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Nu prea îți place să stai fără să faci nimic. Poate că e timpul să îți găsești un hobby. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Bați pasul pe loc și nu îți place să stai în același loc. E momentul să găsești variante noi pentru a te simți împlinit. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR: Ești foarte dinamic și ai puterea de a merge mai departe. E o zi în care trebuie să te gândești la evoluția ta profesională mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Nu îți mai consuma energia pe nimicuri. Trebuie să te concentrezi mai mult la ce ai de făcut pentru tine și nu pentru ceilalți. Numărul norocos al zilei: 12.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa pe nimeni să îți strice starea de bine. Ferește-te de așa-zișii vampiri energetici. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Mediul în care te simțeai excelent acum puțin timp devine iadul pentru tine. Schimbă-l urgent. Numărul norocos al zilei: 19.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top