Connect with us
Sfatul zilei de 26 iunie 2019. Capricornii câștigă pe toate planurile

Știri

Sfatul zilei de 26 iunie 2019. Capricornii câștigă pe toate planurile

Citește sfatul zilei de 26 iunie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Horoscop Nicoleta Svârlefus 26 iunie 2019 – Miercurea provocărilor pentru 2 zodii

Sfatul zilei de 26 iunie 2019 pentru zodia ta:

BERBEC: Spune sincer ce ai pe suflet și nu te lăsa intimidat de replicile dure ale celorlalți. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Ești în fața unui nou început. Trebuie să te gândești serios la pașii pe care îi ai de urmat pentru a ajunge la destinație corectă. Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Minerva 24 – 30 iunie săptămânal – Ferește-te de pericole. Sunt la tot pasul

GEMENI: Ai de dus o luptă zi de zi, o luptă în care nu ești deloc singur. Trebuie să te concentrezi cu maximă atenție asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Nu ai alături de tine persoana potrivită în lupta ta pentru principii și idei. Caută sprijin în altă parte. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Profită de o zi de răgaz pentru a-ți pune ordine în gând. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Îți lipsește vitalitatea la locul de muncă și asta te macină extrem de tare. Nu îți place la ce s-a ajuns în jurul tău și vrei să faci o schimbare mare. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Dacă te simți constrâns de atitudinile celorlalți. Te lași prea mult influențat de starea generală, de energiile negative din jur și nu e tocmai bine. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Primești tot felul de complimente și te mulțumești cu vorbele frumoase primite de la cei din jur. Ai mare grijă cum te desfășori de acum înainte. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Ai puțină răbdare! Toate se așază așa cum trebuie. E nevoie doar de calmitate și speranță la mai bine. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Ai parte de un câștig nesperat. Ai grijă în ce investești bănuții pe care îi primești. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Calculezi și tot calculezi și ajungi pe minus. Ai mare grijă pe cei dai banii astăzi. Poți intra într-o mare capcană. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Prezența ta face bine unei persoane. Oferă-i din pozitivitatea ta, din energia ta specială. Numărul norocos al zilei: 2.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top