Connect with us
Sfatul zilei de 3 septembrie 2019. Taurii trebuie să se pregătească pentru o surpriză neplăcută

Știri

Sfatul zilei de 3 septembrie 2019. Taurii trebuie să se pregătească pentru o surpriză neplăcută

Sfatul zilei de 3 septembrie 2019.Este o zi în care trebuie să fim foarte atenți la ce ne spune inima, la instinctele noastre, să nu ne ignorăm vocea lăuntrică. Poate fi o zi problematică pentur mai multe zodii, însă pentru unii nativi va fi chiar o zi de mare succes.

Este foarte important să ne păstrăm optimismul astăzi și să nu ne lăsăm doborâți de veștile rele.

BERBEC: Mergi înainte cu planurile pe car ele ai pentru că sunt grozave și ai toate șansele să îți îndeplinești visele. Nu îți rămâne decât să fii optimist și să muncești mult. Numărul norocos al zilei este 9.

Sfatul zilei de 3 septembrie 2019

TAUR: Pregătește-te pentru o situație neplăcută în relația d ecuplu. Cheia este să fii răbdător și să te pui mai des în pielea partenerului tău.. Numărul norocos al zilei este 7.

GEMENI: Te sacrific din nou pentru copii, chiar dacă nu ai niciun chef. Secretul este să fii mai calm și să lași lucrurile să vină de la sine. O plimbare scurtă nu-ți va strica nici ție, așa că nu te mai supăra când ți se cere să ieși din casă. Numărul norocos al zilei este 2.

RAC: Uită de tot ce a fost urât și focusează-te pe viitor. Este mai important să lupți pentru cum ai vrea să fie viața ta, decât să te tot frămânți pentru ce a fost în trecut. Numărul norocos al zilei este 5.

Citește și: Horoscop 3 septembrie 2019. Scorpionii primesc un semn divin

LEU: Limitează-te la cheltuieli! Chiar dacă ai strâns o sumă frumușică de bani, ai face bine să nu cheltui atât de mult pe cât ți-ai dori. Nu se știe când vei avea nevoie de resurse financiare.  Numărul norocos al zilei este 1.

FECIOARĂ: În spatele unor intenții care par bune s-ar putea ascunde o capcană. Nu mai avea atît de multă încredere în cei din jur și bazează-te mai mult pe instictul tău. Numărul norocos al zilei este 11.

Citește și: Horoscop Minerva săptămână 2 – 8 septembrie 2019 – Zodiile la un pas de dezastru

BALANȚĂ:Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză. Numărul norocos al zilei este 5.

SCORPION: Ai o zi minunată, sfatuirle sunt d eprisos. Trebuie doar să te bucuri de prsoana care este alături de tine. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 1 – 6 septembrie 2019 – Forțele divine preiau controlul zodiilor

SĂGETĂTOR: Încearcă să fii mai aproape de prietenii tăi și să le oferi mai mult sprijin. nu uita că ți-au fost aproape în cele mai dure momente din viața ta, așa că ar fi bine să te revanșezi. Numărul norocos al zilei este 4.

CAPRICORN: Fă tot posibilul să ai grijă de tine. Banii sunt pe primul loc pentru tine aceste zile, însă acest lucru nu este neaparat bun. Numărul norocos al zilei este 10.

VĂRSĂTOR: Nu te mai lăsa influențat de persoanele din jurul tău. Fii propriul tău stăpân și lasă intuiția să te îndrume în deciziile pe care trebuie să le iei astăzi. Numărul norocos al zilei este 3.

PEȘTI: Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.  Numărul norocos al zilei este 10.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top