Connect with us
Sfatul zilei de 4 iulie 2019. Capricornii trebuie să se înconjoare de persoane cât mai diferite

Știri

Sfatul zilei de 4 iulie 2019. Capricornii trebuie să se înconjoare de persoane cât mai diferite

Află din sfatul zilei de 4 iulie 2019 care sunt principalele provocări ale zilei. Capricornii trebuie să uite de ideea „cine se aseamănă, se adună” și să se gândească serios la a cunoaște persoane diferite.

Sfatul zilei de 4 iulie 2019

BERBEC: Iei lucrurile prea în serios pentru situația în care te afli. Nu te implica în conflcte care nu îți aparțin. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Apucă-te mai serios de treabă și nu mai tot amâna termenele căci nu vei ajunge niciunde așa. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Te plângi că nimic nu merge, dar te-ai gândit că poate tocmai acesta poate fi marele tău avantaj? Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Participi la o întrevedere importantă. Culege informațiile care sunt în avantajul tău. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: E bine să te și distrezi din când în când. Poate că azi e ziua în care să îți dai voie să fii tu. Numărul norocos al zilei: 13.

FECIOARĂ: Aștepți o informație cu tentă oficială. Este momentul să crezi mai mult în tine, să faci față provocărilor altfel. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: Cooperezi foarte bine cu persoanele mult mai în vârstă sau mult mai tinere decât tine. Ai de învățat din fiecare experiență. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Ești foarte fericit să vezi că planurile tale prind contur. Nu te mai uita în trecut. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR: Ești o persoană importantă pentru cei din jur chiar dacă te desconsideri mult. Numărul norocos al zilei: 5.

CAPRICORN: Ar fi bine să te înconjori de persoane cu pasiuni diferite, de oameni cu viziuni diferite asupra vieții. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Ai nevoie foarte mare de liniște în aceste momente. Asta e ceea ce îți lipsea, de fapt. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Privește la cei din jur cu mândrie, mai ales la oamenii pe care i-ai sfătuit de bine la un moment dat și au reușit și datorită îndemnurilor tale. Numărul norocos al zilei: 8.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top