Connect with us
Sfatul zilei de 7 aprilie 2019. Zodiile de pământ au parte de o zi de sâmbătă distractivă

Știri

Sfatul zilei de 7 aprilie 2019. Zodiile de pământ au parte de o zi de sâmbătă distractivă

Citește sfatul zilei de 7 aprilie 2019 și află cum decurge ziua de sâmbătă pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 7 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Gândește-te la momentele grele prin care ai mai trecut. Îți vei da seama că orice poate fi depășit în viață. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Nu căuta răspunsuri acolo știi că nu le vei găsi niciodată. Încearcă variante alternative în aflarea adevărului. Numărul norocos al zilei: 7.

GEMENI: Trebuie să mergi mai departe indiferent de evenimentele prin care treci. Ziua îți aduce o serie de surprize plăcute dacă știi cum să le privești. Numărul norocos al zilei: 8.

Citește și: Horoscop zilnic 7 aprilie 2019 – Horoscopul zilei de duminică 7 aprilie. Momente de cumpănă

RAC: Nu face nimic gratis. Nu te mai dărui tuturor fără să știi că strădania ta este apreciată. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Lasă-i pe ceilalți să spună ce vor. E timpul să faci față situațiilor critice de unul singur. Numărul norocos al zilei: 5.

FECIOARĂ: Azi ai ocazia să te distrezi, așa că profită de timpul frumos de afară. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Nimic nu se compară cu momentele în care primești atenție și iubire de la cei din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION: Inima ta bate cu putere și te gândești la o persoană de la care aștepți lucruri mărețe. Nu mai visa așa mult! Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Trebuie să mergi mai departe în ciuda conflictelor din familie. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Pe umerii tăi apare o povară mare. Lasă totul nerezolvat până trec sărbătorile și nu te mai gândi le necazuri. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Ai în față câteva oportunități menite să te facă să depui eforturi pentru a-ți reveni financiar. Numărul norocos al zilei: 1.

PEȘTI: Ziua de azi e una extraordinară din toate punctele de vedere. Trăiește-o la intensitate maximă. Numărul norocos al zilei: 13.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top