Connect with us
Sfatul zilei de 9 iulie 2019. Berbecilor li se pregătește o mare surpriză

Știri

Sfatul zilei de 9 iulie 2019. Berbecilor li se pregătește o mare surpriză

Sfatul zilei de 9 iulie 2019. Berbecilor li se pregătește o mare surpriză astăzi, în timp ce Fecioarele visează cu ochii deschiși la mare și la soare. Citește sfatul zilei pentru zodia ta: Horoscop zilnic 9 iulie 2019 – Gemenii provoacă tensiuni marți

Sfatul zilei de 9 iulie 2019 – Numărul norocos al zilei este 8 și pe toată ziua

Berbec: Astăzi, o persoană apropiată ar putea veni cu niște vești neașteptate. Ceea ce îți va spune îți va schimba întreaga zi în bine și te va bucura foarte mult. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur: Persoana iubită este hotărâtă să îți facă o surpriză astăzi și va reuși să facă acest lucru chiar și cu cel mai mic gest. Te vei bucura precum un copil de ceea ce îți pregătește. Numărul norocos al zilei este 7.

Gemeni: Simți nevoia de o ieșire, așa că îi suni pe cei dragi ca să vă vedeți la un suc în oraș. Nu ar fi exclus să întâlnești o persoană specială. Așa că ia-ți tot șarmul cu tine ca să îi cucerești pe toți. Numărul norocos al zilei este 2.

Rac: Te bucuri de o binemeritată vacanță, iar acest lucru îți permite să te gândești mai mult la tine și la lucrurile care îți fac plăcere. O carte sau un film sunt binevenite oricând, bucură-te de această zi. Numărul norocos al zilei este 6.

Leu: Astăzi, cineva apropiat îți cere ajutorul într-un lucru care nu mai poate fi amânat. Ești mai mult decât fericit să fii de ajutor, mai ales dacă ții la acea persoană. Numărul norocos al zilei este 3.

Fecioară: Te-a ajuns oboseala și visezi cu ochii deschiși la vacanță. Mai e doar puțin până când te vei bucura de zilele libere și de toate surprizele care vin cu ele, ai răbdare! Numărul norocos al zilei este 5.

Sfatul zilei de 9 iulie 2019 –

Balanță: Renunță la ideile preconcepute pe care ți le-ai format în legătură cu o persoană pe care abia ce ai cunoscut-o. Dacă veți vorbi mai mult, vei afla că nu este așa cum ți-ai imaginat-o. Numărul norocos al zilei este 4.

Scorpion: O veste venită de la cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp îți va schimba ziua la 180 de grade. Iar dacă este o veste bună, este motiv de petrecere. Numărul norocos al zilei este 9.

Săgetător: Lucrurile în cuplu par să nu meargă pe drumul pe care ți-ai dori tu. Discutați la rece ce este de făcut în continuare. Numai așa veți găsi cea mai bună soluție pentru voi doi. Numărul norocos al zilei este 2.

Capricorn: Începi săptămâna cu mult chef de muncă, însă nu îi exclude pe cei dragi. Fă-ți timp și pentru ei. Ascultă-le durerile și nemulțumirile și empatizează mai mult. Numărul norocos al zilei este 6.

Vărsător: Șeful ar putea face un anunț astăzi care s-ar putea să nu fie pe placul tău. Fii calm și moderat în ceea ce privește discuțiile astăzi, pentru a nu intra în probleme. Numărul norocos al zilei este 8.

Pești: O persoană dragă îți cere ajutorul astăzi, iar acest lucru va însemna să îți rupi puțin din timpul tău liber. Însă ajutorul dat îți face multă plăcere și te vei simți foarte bine la finalul zilei. Numărul norocos al zilei este 12.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top