Connect with us
digi24.ro este luat in vizorul persoanelor rau voitoare care se folosesc de imaginea site-ului

Știri

Fraudă în numele site-ului de știri digi24.ro, utilizatorii care-l accesează își pun în pericol datele

Site-ul digi24.ro, recunoscut în România ca cel mai de încredere site de știri și cel mai citit site de știri se confruntă cu o fraudă și scam, mai precis un site rău voitor care imită aproape perfect imaginea si indentitatea site-ului digi24.ro și care oferă aparent știri reale și reclame „inovensive”. Site-ul fals în numele digi24.ro este promovat de site-uri obscure și chiar de unele credibile, prin urmare vă recomandăm să nu dați click pe acesta.

În acest moment digi24.ro nu desfășoară nici o campanie publicitară, prin urmare accesați direct site-ul dacă doriți informații direct de la sursă, fară să riscați ca datele dumneavoastra din calculator sau telefon sa fie furate sau să ajungă în mana înfractorilor.

digi24.ro este luat in vizorul persoanelor rau voitoare care se folosesc de imaginea site-ului

digi24.ro este luat in vizorul persoanelor rau voitoare care se folosesc de imaginea site-ului

Protejați-vă de site-urile periculoase

Internetul este un mediu sigur, dacă nu folosiți protecție impotriva virușilor sau mallware, nu aveți protecție la telefon sau pc, prin urmare aceste site-uri care imită site-uri credibile precum digi24.ro sau site-uri de bănci, au două scopuri mari, unul este sa sustragă datele sau să vă facă să dați click pe reclamele din site-urile respective.

Bara de adresa a site-urilor va spune clar pe ce site sunteți și este recomandat să fiți atent de fiecare dată când accesați un site dacă ați nimerit pe cel vizat sau pe unul vals.

Sunt tot mai multe tenative de fraudă, scam sau mallware. De exemplu au fost recent falsificate site-uri ale companiilor de telecomunicații, vă recomandăm ca pe orice site să nu oferiti adresa dumneavoastră de email sau datele de conectare, decât dacă sunteți siguri că acel site este unul oficial.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top