Connect with us
Scurtatură relații clienți Telekom, Orange, Vodafone! Direct la operator call center

Știri

Scurtatură relații clienți Telekom, Orange, Vodafone! Direct la operator call center

Apelul către departamentul de relații cu clienții de la Vodafone, Orange și Telekom este uneori dificil, mai ales când vrei să intri în legătură direct cu un operator. Iată câteva din trucurile și scurtăturile spre consultantul companiilor de telefonie mobilă, scrie AIR24.ro.

Scurtătură relații clienți Vodafone

Când sunt la Vodafone la *222 sau 0372022222 de pe un număr de Vodafone, îți răspund robotul „Andreea” și ca să ajungi direct la operator trebuie să îi ceri, de doua ori „reziliere contract” și mai apoi să confirmi cu DA. Asta dacă ești abonat. Daca ești pe prepay, trebuie să ceri același lucru sau să alegi alte informații, să le actuți și mai apoi să apeși tasta zero.

Contact Direct Vodafone în situații de urgență

Dacă ți-ai pierdut numărul de telefon, ai nevoie de ajutor de urgență în afara programului de lucru, și ai un număr Vodafone poți suna la numerele de mai sus sau la *228 / 0372022258 (legătura direct cu un operator dacă nu ai un număr Vodafone). Număr de urgența – Rezolvă solicitările urgente, în afara programului de lucru (exemplu: blocarea sau deblocarea unui număr Vodafone şi codul PUK). Număr gratuit din rețeaua Vodafone, apel cu tarif normal din alte rețele, apel taxabil din străinătate/roaming). Legătura directă cu un operator la robotul Vodafone se poate face și contra cost 24 ore din 24 la numărul *555 de pe un număr de telefon Vodadafone.

Vodafone fix fostul UPC Contact Department TV și Internet Fix

Dăcă ai servicii fixe de la Vodafone, fostul UPC, internet, telefonie fixă, cablu tv sau satelit, poți lua legătura direct cu un operator la numărul de telefon 0311000872. Departamentul Relații Clienți – Rezolvă orice solicitare legată de Internet fix, TV și voce fixa. Program: Luni – Duminica: 07 :00 – 23:00; Mențiune: În zilele de duminică și cele de sărbători legale* se tratează doar urgențele tehnice. Pentru a intra în legătură directă cu un operator apăsați tasta 2, „Nu sunt abonat Vodafone Fix”, iar robotul te trimite direct la operator fară să mai parcurgi pașii din meniu. Același lucru o pot face și cei care-și doresc să cotacteze 0311001001 Rezolvă cerințele de achiziție servicii fixe &TV sau modificare servicii fixe existente. Program:  Luni -Vineri 10:00 – 20:00; Excepție zilele de sărbători legale*

Scurtătură relații clienți Telekom

Telekom poate fi contactat de orice client de pe un număr Telekom la numarul de telefon 1234 sau 0214041234. Scurtătura către un operator este 140 după ce raspunde robotul sau „tehnica” client nou în care vrei sa te abonezi la servicii, fixe, mobile depinde cu ce operator vrei să iei legătura. Dacă nu ai la dispoziție un număr telefon poți apela numărul de fix care este cu tarif normal. Telekom nu are un număr de telefon cu taxă, care să-ți ofere legătura directă spre un operator. Citește mai departe pe AIR24.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top