Connect with us
A lesinat cand a vazut ce s-a intamplat in camera bebelusului sau

Știri

A lesinat cand a vazut ce s-a intamplat in camera bebelusului sau

Un mama și un tată sunt îngroziți după ce au auzit niște sunete din camera bebelusului lor. Au aflat ca cineva urmarea cu ajutorul unei camere tot ce se facea in camera acestuia.

O persoană a montat în camera copilului un aparat de înregistrare care monitoriza permanent ce se întampla. Imediat după ce cuplul a montat camerele de supravehgere, cei doi soti au început să auda sunete bizare venite din camera copilului. Sotii din Londra trec prin clipe grele pentru ca nu isi explică ce se intampla.

Politia investigheaza evenintele din casa familiei și încearcă să gaseasca un raspuns.

Dupa cateva analize s-a aflat ca acel dispozitiv ii monitoriza si pe cei doi parinti ai copilului. Femeia a lesinat instant când a văzut că cineva îi urmărește copilul.

Cei doi soți consideră că cineva le asculta toata activitatea din casă, dar și ca pun in pericol copilul lor.

Cazul este cercetat de politie, care face verificari aprofundate în acest caz.

Poliția londoneză investighează acum cazul.

O altă femeie, de data aceasta din Canada, spune că a trecut prin același lucru și și-a dat seama că era urmărită când a văzut cum camera din încăperea copilului său, cineva îi urmărea ei mișcările, conform buzzfeed.com.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top