Connect with us
7.500 euro donație: jandarmii din Bihor cumpără un ventilator pentru Spitalul Municipal din Oradea

Social

7.500 euro donație: jandarmii din Bihor cumpără un ventilator pentru Spitalul Municipal din Oradea

În plină criză pandemică, oamenii își amintesc de cei care suferă în spitale. Se observă tot mai multe cazuri, exemple clare de solidaritate, lucru care este din ce în ce mai îmbucurător. Așa este cazul jandarmilor din Bihor care au strâns 7.500 euro pentru un ventilator.

7.500 euro donație: jandarmii din Bihor cumpără un ventilator pentru Spitalul Municipal din Oradea

Jandarmii din Bihor dau un exemplu pentru o țară întreagă prin donația lor de 7.500 euro. Aceștia vor fi folosiți pentru ca Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavrilă Curteanu” din Oradea să achiziționeze un ventilator medical.

”Fiind zilnic în contact direct cu persoanele diagnosticate pozitiv cu COVID-19 sau cu cele carantinate, am înțeles importanța și utilitatea unui astfel de aparat.

Alături de jandarmii bihoreni activi și în rezervă, care au strâns suma de 26.200 de lei, a contribuit și Asociația Jandarmilor IPA 3 Bihor cu suma de 10.000 de lei,” au scris reprezentații instituției pe Facebook.

Povești pozitive

Pe lângă persoanele fizice care au oferit ajutor oamenilor a căror poveste a ajuns la televizor, firmele au ajutat de asemenea spitalele cu donații în bani și echipamente medicale. Este important să observăm și mai ales să apreciem contribuția giganților economici. Mai multe detalii aici.

Cătălin Moroșanu i-a oferit tânărului care a mers călare la maternitatea din Iași o casă, după cum îi promisese. Detalii despre povestea acestuia aici.

David, un tânăr din capitală care și-a pierdut jobul și nu mai avea nici mâncare în frigider a fost ajutat de o mulțime de oameni din țară și diasporă. Mai multe detalii despre povestea lui aici.

Solidaritatea în timpuri grele este un lucru de admirat. Ar trebui întotdeauna să păstrăm o mentalitate pozitivă deoarece vor fi mereu oameni mai nefericiți ca noi, mai bolnavi, mai săraci sau mai triști. Gândindu-ne la ei ar trebui să fim mulțumiți pentru viețile noastre normale și mai ales să încercăm să ajutăm cât putem. Ajutorul pentru Spitalul din Oradea este doar un exemplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top