Connect with us
A primit un mesaj de la tatăl său, la aproape un an de la deces. A rămas șocată când l-a citit

Social

A primit un mesaj de la tatăl său, la aproape un an de la deces. A rămas șocată când l-a citit

Pierderea unei ființe dragi este una dintre cele mai dureroase experiențe, pe care cu greu le poate depăși un om. Totuși, unii au o relație specială cu cei trecuți în neființă, primind semne de la aceștia, precum vise, din care înțeleg că sunt bine sau prin care le-ar transmite anumite dorințe, ceea ce îi ajută să gestioneze mai bine situația. De o astfel de întâmplare a avut parte și o tânără din Filipine. Aceasta a avut parte de un șoc când a văzut că are un e-mail de la tatăl său care murise în urmă cu 10 luni.

A primit un mesaj de la tatăl său, la aproape un an de la deces. A rămas șocată când l-a citit

Alyssa Mendoza, din Manila, a explicat că a rămas uimită când a văzut că are o notificare de la tatăl ei, care murise. Inițial, i-a fost frică să deschidă mesajul, însă după două zile a decis să-și ia inima în dinți și să vadă ce se întâmplă. Atunci, a avut parte de o mare surpriză: tatăl ei programase acest mesaj înainte să moară și voia să ajungă la soția lui.

Tânăra a înțeles atunci cât de mare fusese iubirea dintre părinții ei. Se pare că bărbatul a vrut să se asigure că soția lui va avea parte de o petrecere dedicată nunții lor de argint, chiar dacă el nu va fi prezent din cauza bolii de rinichi de care suferea. De altfel, el i-a transmis și câteva cuvinte soției lui cu ocazia acestei zile importante. Se asigurase și ca soția lui să primească mereu un buchet de flori de ziua sa și de ziua îndrăgostiților.

Alyssa a mai dezvăluit că tatăl ei a dorit ca ea să o ducă pe mama ei la un restaurant preferat de ea sau să îi comande ce vrea ea să mănânce, acasă. Petrecerea a reușit să o emoționeze pe femeie, deși durerea pierderii iubirii sale a fost una de nedescris.

„E-mailul conținea instrucțiuni pentru mine, ca să organizez o petrecere pentru nunta lor de argint. E-mailul conținea și o scrisoare cu toate cuvintele pe care mama a trebuit să le audă de la el, ca să se simtă mai bine. A aranjat totul și pentru ca mama mea să primească flori de ziua ei, de Sfântul Valentin și la aniversarea căsniciei lor. Moartea nu l-a putut opri pe tata să îi arate în continuare iubire mamei mele.”, a povestit Alyssa Mendoza.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top