Connect with us
Eroare de comunicare a deceselor pacienților infectați cu Covid-19 / Un caz a fost infirmat

Social

Alte cinci decese la pacienți confirmați cu COVID-19. Numărul morților din România ajunge la 220

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, miercuri seara, alte cinci decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus. Bilanțul morților în România ajunge la 220.

Potrivit GCS, este vorba de un bărbat de 35 de ani din București, care a murit în 2 aprilie, după ce a fost confirmat cu COVID-19 în 30 martie. Acesta fusese internat la Spitalul COVID-Colentina, în data de 31 martie, prin transfer de la Spitalul Universitar de Urgență București, în comă și suport ventilator și cu modificări observate prin imagistică medicală la nivel pulmonar. Bărbatul suferea și de o boală renală.

Un alt bărbat de 51 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care a avut contact cu persoane din comunitate care nu au respectat condițiile de izolare la întoarcerea în țară, a murit marți. Acesta a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrita, secția boli infecțioase, în data de 31 martie, și transferat în 5 aprilie în secția ATI, cu insuficiență respiratorie acută, unde a fost intubat.

Tot marți a murit un alt bărbat de 58 de ani din județul Arad. Acesta a fost internat în secția boli infecțioase adulți a Spitalul Județean de Urgență Arad, în data de 4 aprilie și transferat o zi mai târziu în secția ATI cu bronho-pneumonie și insuficiență respiratorie acută.

Un alt bărbat de 61 de ani din județul Sibiu, care suferea de diabet zaharat și psoriazis, a murit marți. Acesta a fost internat în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Sibiu în data de 26 martie prin transfer de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Ultimul deces anunțat miercuri seara de GCS este al unui bărbat de 85 ani din județul Suceava, care a murit în 3 aprilie. Acesta a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava în data de 16 martie și mai suferea de Parkinson și glaucom. Acesta a fost confirmat pentru coronavirus în 31 martie.

Bilanțul deceselor ajunge în România la 220.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top