Connect with us
Arafat a făcut anunțul crunt! Este lovitură pentru mii de români

Social

Arafat a făcut anunțul crunt! Este lovitură pentru mii de români

Vești noi pentru românii care au ales să plece la muncă în afară în această perioadă. Potrivit șefului DSU, aceștia nu se vor mai putea întoarce în România pe cale aeriană.

Anunțul a fost făcut de șeful DSU, Raed Arafat și potrivit acestuia, sezonierii se pot întoarce acasă doar cu mașina sau cu autocarul.

Totodată, potrivit lui Raed Arafat, aceștia vor intra în carantină imediat după ce ajung în România.

„Oamenii nu pleacă din plăcere, au nevoie de venit. Țările unde au plecat și-au asumat venirea lor. Ei nu se mai pot întoarce pe cale aeriană, în această perioadă. Vor intra în carantină imediat.

Ei se pot întoarce pe cale rutieră, cu autocare sau mașini proprii”, a declarat șeful DSU la Antena3.

Este pericol

De asemenea, Raed Arafat susține că modul de organizare al acestor curse reprezintă „o problemă de risc” și totodată un „pericol”.

„Noi am criticat doar modul de organizare. Când vin mii de persoane la aeroport și chemi cursele să plece imediat, este pericol. A creat o problemă de risc”, a adăugat Arafat.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. Legarea de glie

    2020-04-15T10:00:30+03:00 at 10:00

    Care masini proprii, ametitule? Alea pe care le-au luat cu ei in avion la plecare? Cand i-ati vandut nemtilor le-ati comunicat conditiile in care se pot intoarce? Protocolul incheiat cu partea germana prevede taierea posibilitatilor de revenire in tara si „legarea de glie”? Ati uitat sa cereti beneficiarilor de sclavi sa-i si trimita acasa in aceleasi conditii ca la plecare ori nu mai aveti nevoie de cei plecati?
    La conducerea tarii sunteti o mana de incompetenti criminali aparati de interlopi grupati de voi in asa-zise servicii secrete, iar impreuna slujiti interese straine.

  2. Iulian

    2020-04-14T09:30:59+03:00 at 9:30

    Asta e doar așa…alt praf în ochii poporului…să le mai închidă gura. Odata ce a fost dat ordin să fie lăsate autocarele să treacă știa foarte bine toți…. planul lor bine pus în practică.Ne-am săturat de promisiuni și de minciuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top