Connect with us
BREAKING 3 decese din cauza COVI-19 în Arad, bilanțul morților ajune la 29

Social

BREAKING 3 decese din cauza COVI-19 în Arad, bilanțul morților ajune la 29

Bilanțul victimelor ajuns la 29 de morți din cauza coronavirus în România, după ce astăzi au murit 3 persoane în spitalul Județean Arad.

Încă 3 români au murit din cauza coronavirusului. Este vorba despre 3 femei din județul Arad. Bilanțul ajunge la 29 de decese

Grupul de Comunicare Strategică anunță că toate persoanele sunt din județul Arad.

Una dintre victime este o femeie 71 ani din Arad cunoscută cu diabet zaharat, internată la Spitalul Județean, secția Boli Infecțioase prin Unitatea de Primiri Urgențe, în 25 martie. Din 27 a fost transferată în secția de ATI, unde a murit în aceeași zi.

O altă victimă este o femeie de 74 ani din județul Arad, internată în 18 martie în Clinica de Diabet si Boli de Nutritie a SJU Arad. În 25 i s-au recoltat probe pentru COVID-19, iar rezultatul pozitiv a venit în 27 martie. Din 26 martie era transferată în ATI, dată la care a și murit.

Decesul numărul 29 este o femeie de 60 de ani din județul Arad, internată în secția de boli infecțioase Arad din 25 martie, apoi transferată în ATI în aceeați zi. Rezultatul pozivit la coronavirus a venit în 26 martie, zi în care a și murit.

Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și sâmbătă dimineață.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

Următoarele victime:

2. Bărbat de 74 de ani internat la Spitalul Universitar din București, care suferea și de o boală cronică preexistentă

3. Bărbat în vârstă de 70 de ani – om de afaceri, patron al unui complex comercial și al echipei de volei feminin, dar și fost viceprimar al orașului Piatra-Neamț – internat în Spitalul Județean Piatra Neamț, confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași în data de 20 martie, tot cu afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială)

4. Femeie de 72 de ani internată în Spitalul Județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)

5. Bărbat de 71 ani din Suceava, internat la Spitalul Județean Suceava

6. Bărbat de 64 de ani din Arad, internat din data de 20 martie

7. Bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de 21 martie

8. Bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat pozitiv în 19 martie.

9. Bărbat de 59 de ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava

10. Femeie 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava

11. Bărbat de 74 de ani din Ialomița, internat la Bacău

12. Bărbat 71 ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Suceava

13. Femeie de 72 de ani din județul Caraș-Severin, care a murit la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara

14. Bărbat de 51 de ani din Suceava, care suferea și de obezitate

15. Bărbat de 63 ani din judetul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași

16. Femeie 70 de ani, din Suceava

17. Femeie 70 de ani, din Suceava

18. Femeie de 76 de ani din Huedin, județul Cluj. EFemeia mai suferea de hipertensiune arterială și diabet.

19. Bărbat, 56 ani, din județul Dâmbovița, hemodializat la un Centru de dializă, internat inițial la Spitalul de Urgență București Floreasca, transferat în 23 martie, când a fost confirmat pozitiv cu noul corinavirus la Spitalul de Boli Infecțioase „V. Babeș”.

20. Bărbat, 49 ani, din judetul Timiș, neinternat. S-a prezentat în 20 martie la Spitalului Județean de Urgență Timișoara unde a fost diagnosticat cu pneumonie acută. Conform pacientului, acesta nu a călătorit în străinătate și nici nu a fost contact al unei persoane pozitive. În 21 martie s-a prezentat și la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, neinternat, diagnosticat cu pneumonie acută. În 24 martie a chemat ambulanța, i s-au recoltat proba de exudat pentru Covid și a fost lăsat acasă. Confirmat în 26 martie, decedat în aceeași zi. Pacientul avea boli cronice preexistente (poliartrită reumatoidă și hipertensiune arterială).

21. Femeie, 70 ani, din judetul Neamț, internată în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț pentru hemodializă. A murit în 25 martie, infecția s-a confirmat în 26 martie.

22. Bărbat, 45 ani, din județul Arad, confirmat în 25 martie, mort în aceeași zi în ambulanță, în timp ce era dus la Spitalul „V. Babeș” Timișoara.

23. Bărbat, 75 ani, din județul Iași, internat și confirmat în data 22 martie, mort în 26 martie. Avea comorbidități diabet zaharat complicat.

24. Femeie, 80 de ani din Bacău. Era internată la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iași în secția de ATI. Femeia avea și insuficiență cardiacă și fibrilație atrială. A murit în 26 martie.

25. Bărbat, 81 de ani din București. Internat la Spitalului „Sf Ioan”, ulterior transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

26. Bărbat, 65 de ani din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare. Internat în 10 martie la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, iar din data de 25 martie era intubat în secția de ATI.

Știre în curs de actualizare.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top