Connect with us
Eroare intampinata de utilizatorii Facebook

Social

Facebook are probleme de funcționare, rețeaua de socializare dă erori

Facebook cea mai mare rețea de socializare are probleme de funcționare. Utilizatorii se plâng că nu pot accesa varianta desktop a site-ului și că încercarea de posta pe wall este aproape imposibilă. Incidentul nu este raportat deocamdată oficial.

UPDATE 00:05 – Eroare a început să reapară în România. Mesajul de eroare este la fel ca cel de mai jos.

Eroare pe Facebook, rețeaua de socializare nu funcționează corespunzător

Europa de est, inclusiv România pare să fie lovită de o problemă de funcționare a rețelei de socializare Facebook. Utilizatorii care acceseaza site-ul pe varianta desktop sunt intâmpinați de o pagină albă.

Eroare intampinata de utilizatorii Facebook

Eroare intampinata de utilizatorii Facebook

O altă parte din utilizatori sunt întâmpinați de o altă eroare, prin care utilizatorii sunt informați de problemă temporară.

La ora publicării acestui articol, doar un segment dintre utilizatori mai înâmpină problema, iar conform formurilor de specialitate problema pare să fi intervenit, după ce rețeaua de socializare a făcut un update de agloritm.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top