Connect with us
Medicul Monica Pop avertizează. Ce spune că se va întâmpla după alegerile parlamentare

Social

Medicul Monica Pop avertizează. Ce spune că se va întâmpla după alegerile parlamentare

Medicul Monica Pop a vorbit despre alegerile parlamentare din perspectiva situației epidemologice din țară. Medicul a avut o părere tranșantă cu privire la acest subiect, declarând că alegerile reprezintă un vector de transmitere și că țara noastră va avea mai multe cazuri de infectări după data de 6 decembrie 2020.

Ce spune medicul Monica Popa că se va întâmpla după alegerile parlamentare

Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, a declarat că alegerile sunt un factor de transmitere a coronavirusului și că după data de 6 decembrie când are loc scrutinul electoral, va crește numărul cazurilor de infectări cu acest virus.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 unde a fost invitat managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București.

Medicul spune că numărul de infectări va crește și acum, exact cum s-a întâmplat și după alegerile locale din luna septembrie. Monica Pop este de părere că scrutinul electoral din 6 decembrie ar fi trebuit să fie amânat.

„Să fie foarte clar: alegerile reprezintă un vector de transmitere și că după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Asta este părerea mea și mi se pare foarte fondată, pentru că am fost și la celelalte alegeri, la locale, și am văzut ce se întâmplă.

Deci, nu are cum să nu crească numărul de pacienți, fiindcă nu se poate. Sigur că ar fi trebuit amânate, sunt absolut perfect de acord cu cei care au spus asta, dar nu depinde de noi. Numărul va crește și, din păcate, acest lucru va conduce la un Crăciun online, ceea ce n-ar dori nimeni, de orice vârstă”, a spus Monica Pop la Sinteza Zilei.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie, adică la finalul acestei săptămâni. Românii sunt chemați la vot să își aleagă senatorii și deputații în care au încredere și care vor să îi reprezinte în Parlamentul României.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top