Connect with us
Mesajul dur al unei asistente: „Dragi persoane proaspat venite din Italia, aveti un tupeu incredibil…

Social

Mesajul dur al unei asistente: „Dragi persoane proaspat venite din Italia, aveti un tupeu incredibil…

O asistenta medicalaa postat pe contul de socializare un mesaj dur la adresa persoanelor venite din Italia, persoane care nu respecta regulile impuse in aceste zile de pandemie. Iata mesajul integral:

” Dragi persoane proaspat venite din Italia, aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini si o ipocrizie cum rar am mai vazut. Acum o luna pe aproape oricare „roman” plecat in Italia il intrebai ce parere are de Romania ar fi zis ca „e o tara de cacat”, „nici vorba sa se mai intoarca acasa”, „doamne fereste sa te imbolnavesti in Romania ca mori cu zile” si lista poate continua.

Nu ati mai contribuit la sistemul de sanatate de ani buni de zile si totusi … in prag de epidemie veniti sa va trateze medici pe care pana ieri ii injurati si denigrati, sa stati in spitale pe care le considerati sub nivelul vostru, sa imbolnaviti batrani si familii pe care le-ati lasat in urma. Aveti tupeu sa va plangeti de conditiile din carantina. La ce va asteptati? Stiati unde veniti si mai stiati si ca e carantina. Puteati alege sa ramaneti in Italia in confortul propriei case dar totusi veniti acasa.

Nu e problema ca veniti, dar cand plecati inapoi nu mai vorbiti urat de tara voastra, povestiti-le italienilor ca tara voastra a inchis scoli, institutii pentru ca stia ca veniti si a facut tot posibilul sa nu ne imbolnavim toti. Spuneti-le italienilor si cum in spitale ati gasit medici pregatiti, asistente si personal medical care lucreaza pana la epuizare sa poata sa va trateze. Poate e momentul sa va ganditi cum ar fi aratat spitalele si locurile pentru carantina daca toti cei care va intoarceti plateati impozite si lucrati acasa”, scrie Catalina Nedelcu pe Facebook

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top