Connect with us
Primul interviu cu un bolnav de coronavirus din România. Ce simptome a avut și ce i-au spus medicii: ”Să stau liniștit că în 14 zile...”

Social

Primul interviu cu un bolnav de coronavirus din România. Ce simptome a avut și ce i-au spus medicii: ”Să stau liniștit că în 14 zile…”

Alin Goga este pacientul cu numărul 37 și este din București. Bărbatul este fost director al Direcției Juridice din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, iar în prezent este director în cadrul Primăriei Generale a Capitale și a intrat în contact cu 1000 de persoane. Omul bolnav a mărturisit ce simptome a avut de când a fost infectat cu coronavirus.

Într-un interviu pentru evz.ro, Alin Goga a povestit cum s-a dus singur la spital, ce simptome a avut și ce i-au spus medicii când au aflat că este infectat cu coronavirus.

Bărbatul a călătorit la Stuttgart, iar când a revenit în țară la două zile a început să aibă simptome. Alin Goga susține că primele semne au fost durerile musculare, apoi au urmat frisoanele și febra.

‘Am călătorit la Stuttgart, și acolo este cea mai mare comunitate de italieni din afara Italiei. Am revenit în România pe data de 2 martie, iar de pe data de 4 martie am început să am dureri musculare. Se simțeau ca și o febră musculară. După durerile musculare am început să mă simt ca și când aș fi fost bătut, după care am început să am frisoane și febră. Am avut în prima fază 38 de grade, iar mai apoi și 39 cu 2. Apoi am început să tușesc, dar acum nu prea mai tușesc’, a declarat Alin Goga, pacientul cu numărul 37 din România infectat cu coronavirus.

Bărbatul bolnav de coronavirus a dezvăluit că la spital este tratat cu Nurofen și Paracetamol, singurele pastile pe care le-a primit. De asemenea, Alin Goga a mărturisit că a intrat în contact cu 1000 de persoane după ce a revenit în țară. Bărbatul a stat alături de familie, dar a mers și la spital de mai multe ori pentru alte probleme medicale. Ceea ce ridică un semn de întrebare este că pacientul nu a fost întrebat cu cine a intrat în contact, iar membrilor familiei sale nu li s-au făcut analize pentru COVID-19.

‘Nu a venit nimeni să mă întrebe cu cine am luat legătura și nimeni nu m-a întrebat pe unde am umblat. De asemenea, soția mea și copiii mei nu au fost anunțați, nu le-au fost recoltate analize. Nu le-a zis nimeni să nu iasă din casă. Eu cu ei am trăit câteva zile, după ce m-am întors. Eu am fost cel care azi, din spital, am luat legătura cu părinții colegilor de școală a copiilor mei și le-am spus ca am fost infectat cu Coronavirus. Mă așteptam ca autoritățile să se miște mai repede’, a declarat Alin Goga pentru sursa mai sus menționată.

Din fericire, de când a revenit în România, bărbatul nu a mers la locul de muncă din cauza altor probleme de sănătate. Alin Goga a povestit că a fost singur la spital și le-a cerut medicilor să fie testat pentru coronavirus, test care a ieșit pozitiv.

Bărbatul bolnav de coronavirus a declarat că medicii i-au spus că situația este în control și să nu se alarmeze, pentru că în 14 zile îi va trece. Alin Goga a mai spus că la început, medicii de la Victor Babeș, nici nu au vrut să-l interneze, însă el a insistat să rămână.

‘Cei de la Victor Babeș nici nu au vrut să mă interneze. Mi-au spus să plec acasă că mă vor anunța ei în legătură cu rezultatul analizelor. (…) Să stau liniștit că în 14 zile îmi va trece. Acum mă bucur că nu mai tușesc’, a mai spus bărbatul bolnav de coronavirus.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top