Promoție uriașă la Ryanair, bilete de avion la super reduceri din România

13.06.2020

Ryanaiar promoție la biletele de avion din România spre Italia, Spania, Portugalia, Grecia și mai multe.

Ryanair ridică avioanele de la sol de la data de 1 iulie 2020. Promoțiile de relansare sunt cu bilete la 39.99 euro și 1000 de zbouri pe zi. Compania a publicat și un ghid text și video pentru a informa pasagerii cu privire la noile proceduri.

Promoții sunt la toate bazele Ryanair sau aeroporturile de pe care operează

Promoții la biletele de avion Ryanair

Din București compania Ryanair are promoții spre Paphos, Pisa, Palermo, Perscara cu bilete de avion la promoție de la 28 de euro la 36.

Ryanair: S-au ridicat restricțiile
Înainte de zbor
Efectuează check-in-ul online, descarcă-ți cartea de îmbarcare și, dacă este posibil, alege Prioritate și 2 bagaje de mână pentru a avea bagajele cu tine.

Nu uita să îți iei temperatura înainte de a călători. Este posibil să ți se ia din nou la aeroport. Dacă nu ai temperatura adecvată, ți se va cere să te întorci acasă.

La aeroport
Dacă înregistrezi un bagaj, utilizează ghișeul nostru automat și lasă bagajul la ghișeul de preluare a bagajelor.

Utilizează Fast Track, acolo unde este posibil, pentru a limita timpul petrecut la cozile de la controlul de securitate.

Folosește un dezinfectant pentru mâini sau un săpun pentru mâini cât timp circuli prin aeroport și, dacă este posibil, menține o anumită distanță față de alți pasageri.

La îmbarcare
u sta la coadă la porțile de îmbarcare, deoarece pasagerii prioritari vor fi îmbarcați mai întâi. Staționarea pe scările de îmbarcare sau podurile cu jet de aer este interzisă.

Ține pașaportul deschis și scanează-ți cartea de îmbarcare, pentru a limita contactul cu personalul.

Citește mai departe pe air24.ro.