Connect with us
Reguli obligatorii din 15 mai in transportul public, metrou, tramvai, autobus

Social

Reguli obligatorii din 15 mai in transportul public, metrou, tramvai, autobus

Transportul în comun se schimbă în toată România din 15 mai. Regulile au fost publicate și sunt foarte clare pentru toată lumea. Transportul cu metroul, autobusul, tramvaiul, troleibusul este permis, dar doar cu respectarea regulilor enumerate mai jos. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea circula cu transportul în comun din 15 mai.

Reguli din 15 mai pentru transportul în comun

Indiferent ce mijloc de transport alegeță să folosiți, trebuie să purtați obligatoriu mască de protecție, fară nici o discuție nu va permis accesul fară aceasta. In București STB, fostul RATB, a anunțat că fiecare stație va avea controlori care vor verifica dacă pasagerii poartă măștile. Lucrul acesta a greu de crezut pentru că ar trebui un număr mare de controlori care să verifice personanele care urca în aubutus, metrou, tramvai sau metrou.

Limitarea persoanelor în transportul public este necesară și obligatori. În funcție de mijlocul de transport folosit va fi un număr de persoane limitat în metrou, autobuz, tramvai sau orice mijloc de transport.

Indiferent de orașul în care vă aflați tot ce ține legat de prețul abonamentelor sau a biletelor de călătorie nu este modificat. Toți călătorii trebuie să aibă un abonament sau bilet valabil pentru călăria cu tranportul public.

Regulile pe întelesul tuturor

Calătoria cu transportul public din 15 mai este posibilă în codițiile de mai sus. Îmbulzalea din mijloacele de trasnport nu va mai fi posibilă din cauza numărului limitat de pasageri care pot urca în acestea.

Fiecare regie de transport din fiecare oraș sau localitate va genera propriile reguli, în conformitate cu cerințele autorităților.

STB, Societatea de Transport București, a asigurat că va suplimenta „masiv” numărul de mijloace de transport pentru a putea acoperi necesitate călătorilor.

Regulamentul pentru fiecare societate de transport va fi afișat în stațiile principale și va fi anunțat de autorități în cursul zilei de mâine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top