Connect with us
RO-ALERT Incendiu de vegetație în zona Ghencea din Capitală

Social

RO-ALERT Incendiu de vegetație în zona Ghencea din Capitală

Un incendiu de vegetație a ibucnit , joi după-amiaza, în zona Ghencea din Capitală. Autoritățile au transmis mesaj Ro-Alert, locuitorilor din zona incendiului.

Opt autospeciale de stingere acționează la fața locului, însă operațiunea pompierilor este înregunată de vânt, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF), care precizează că ard aproximativ 10.000 metri pătrați, în zona Ghencea.

Autoritățile au transmis mesaj Ro-Alert, locuitorilor din zona incendiului.

„Incendiu vegetație uscată zona Strada Brațov, degajări masive de fum. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de acces pentru a facilita trecerea structurilor de intervenţie. Accesaţi canalele media și aplicaţiiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, este mesajul pe care l-au primit locuitorii din Sectoarele 5 și 6 și din localitatea Bragadiru.

Incendiu puternic la o fabrică din Bragadiru, lângă Centura Capitalei. A fost emis mesaj RoAlert de avertizare a populației

Un puternic incendiu a izbucnit, în după-amiaza zilei de 30 iulie, la o fabrică care se ocupă de ambalarea și distribuția orezului, situat în Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură a Capitalei. În interior se aflau și substanțe explozibile. Și atunci, a fost emis și un mesaj RoAlert de avertizare a populației.

„A fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”, au precizat reprezentanții ISU BIF.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), incendiul se manifesta la două hale, iar în interior se aflau și substanțe explozibile. Suprafața afectată a fost de aproximativ 5.000 mp.

Incendiu puternic la un salon de evenimente din Otopeni. Flăcările se vedeau din Centrul Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit, la sfârșitul lunii iulie, în bucătăria unui salon de evenimente din localitatea Otopeni, în județul Ilfov.

Incendiul, care se manifesta cu flacără deschisă pe 2.000 de metri pătraţi, cu degajări mari de fum, era vizibil din centrul Capitalei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top