Connect with us
S-a îndrăgostit de propriul ei tată. La ce s-a ajuns a uimit pe toată lumea

Social

S-a îndrăgostit de propriul ei tată. La ce s-a ajuns a uimit pe toată lumea

Situația scandaloasă în localitatea Pişcolt din Satu Mare. O tânără s-a îndrăgostit de tatăl el biologic, imediat ce l-a cunoscut pe acesta. Fata fusese dată spre adopție și, când a aflat cine sunt părinții ei naturali, s-a mutat la ei și a format o pasiune pentru tatăl său. Ce a urmat mai apoi a șocat o întreagă comunitate. Relația tată-fiică a fost dusă la un alt nivel și s-a ajuns la lucruri scandaloase.

Cum a ajuns tânăra să se îndrăgostească de tatăl ei

O tânără din Negreşti-Oaş, județul Satu Mare, a fost abandonată și dată spre adopție la vârsta de un an. Când a împlinit 18 ani, tânăra a mers să-și caute părinții biologici. Aceasta a aflat cine sunt abia în 2017, când a intrat în posesia unor documente şi a plecat să-i caute. I-a găsit în localitatea Pişcolt din Satu Mare, iar de atunci au ținut strâns legătura. Fata își vizita mereu familia naturală și vorbeau des la telefon.

Aceasta a dezvoltat o pasiune ieșită din comun pentru tatăl ei biologic încă de când l-a văzut pentru prima dată, iar la fel s-a întâmplat și în cazul lui. Ulterior, ea s-a mutat cu aceștia și lucrurile au luat-o razna, uitând complet de relația tată-fiică. Cei doi nu au ținut cont de nimic și au început să întrețină relații sexuale.

„De atunci (n.r. luna octombrie 2017, n.n.) am venit în vizită în repetate rânduri. Tot din luna octombrie am început să am conversaţii telefonice cu părinţii mei naturali. De la începutul anului 2018, având întâlnirile cu familia naturală, am început să mă îndrăgostesc de tatăl meu natural, (…) iar acesta la rândul lui la fel (…). De la data de 26.01.2018 am dormit împreună cu tatăl meu în acelaşi pat, întreţinând raporturi sexuale cu el, chiar dacă ştiam amândoi că suntem tată şi fiică”, le-a mărturisit fata anchetatorilor.

Concubina bărbatului, mama naturală a fetei, și-a dat seama că între cei doi se întâmplă ceva, atunci când a auzit zgomote din altă cameră. Bărbatul a fost nevoit să-i mărturisească femeii adevărul, explicând că s-a îndrăgostit de fiica lor și vrea să-și trăiască restul vieții cu ea.

Cei doi au continuat să doarmă împreună, iar toată comuna a aflat de incestul lor. Oamenii au dat buzna în gospodăria bărbatului şi au fost la un pas să-l linşeze. Fata a sunat la poliție, de teamă că tatăl și iubitul ei ar putea păți ceva.

Când au sosit autoritățile, cei doi au recunoscut ce se întâmplă între ei. El a explicat că a întreținut zilnic relații sexuale cu fiica lui, în timp ce concubina și ceilalți cinci copii dormeau. În cele din urmă, bărbatul a spus că regretă cele întâmplate.

Ambii au fost trimişi în judecată. Procurorii au considerat că gradul de pericol social concret al faptelor comise de către cei doi inculpaţi este unul foarte ridicat și reprezintă un pericol asupra speciei umane. Bărbatul și fiica lui au fost achitați după efectuarea unui test ADN.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top