Connect with us
Șeful flotei Navrom a murit. Nicolae Giurgiuvanu fusese infectat cu coronavirus

Social

Șeful flotei Navrom a murit. Nicolae Giurgiuvanu fusese infectat cu coronavirus

Situația provocată de pandemia de coronavirus este tot mai gravă în țara noastră. Pe lângă numeroasele cazuri de infectare noi și pacienții din spitale, care se luptă pentru a supraviețui, mulți și-au pierdut viața în această luptă cu virusul. Printre aceștia se numără și comandantul flotei Navrom, Nicolae Giurgiuvanu, care s-a stins din viață luni, după ce s-a infectat cu covid-19. El se afla de mai mult timp în spital.

Nicolae Giurgiuvanu a fost învins de virus

Nicolae Giurgiuvanu, comandantul flotei Navrom, a aflat că a contractat virusul când a mers la spital pentru un control de rutină, la un spital din București. Ulterior, acesta a fost internat la o unitate medicală din Tulcea, după care transferat la spitalul din Focșani. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit treptat.

Comandantul a început să se simtă din ce în ce mai rău și, în ciuda eforturilor medicilor, a pierdut lupta cu viața luni, 23 noiembrie.

Nicolae Giurgiuvanu a fost un om extrem de iubit, motiv pentru care au curs mesajele de condoleanțe pentru familiei, dar și cele care transmit regretul celor care l-au cunoscut și consideră plecarea lui de printre noi o pierdere.

”Un om de o înaltă calitate morală, un prieten drag şi mereu pus pe şotii, un iscusit al vorbelor şi mereu gata să ajute pe oricine! Aşa l-am cunoscut şi aşa va rămâne, mereu, în amintirea noastră. Drum lin, domnule comandant! Îngerii vor veghea asupra somnului tău de veci, iar Bunul Dumnezeu te va aşeza la dreapta Sa, în linişte şi pace! Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a transmis un apropiat după aflarea veștii.

Comandantul Giurgiuvanu s-a născut la Râşnov. El este absolvent al Institutului de Marină Militară. În anul 1990, a plecat din Marina Militară şi s-a dedicat celei civile. A fost comandant pe vasul Danubius destinat lui Ceaușescu, apoi pe Fortuna, nava de comandament, dar şi pe un remorcher militar şi pe o vedetă blindată. Din 2010, a fost comandantul navei Moldova, ce transportă turiști în Delta Dunării.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. În intervalul 23.11.2020 (10:00) – 24.11.2020 (10:00) au fost raportate 196 de decese (129 bărbați și 67 femei).

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top