Connect with us
Șeful ISU Constanța a murit. A pierdut lupta cu nemilosul virus

Social

Șeful ISU Constanța a murit. A pierdut lupta cu nemilosul virus

Nemilosul virus al momentului lovește din nou. Șeful ISU Constanța, Daniel Gheorghe, a pierdut lupta cu viața după ce a contractat covid-19. Acesta se afla internat la spitalul Matei Balș, după ce fusese confirmat pozitiv și starea lui de sănătate se înrăutățise. Și Raed Arafat a făcut dureroasa veste și a transmis un mesaj în care își exprimă recunoștința față de munca pe care a depus-o colonelul de-a lungul carierei sale.

Șeful ISU Constanța nu a rezistat în fața virusului

Daniel Gheorghe fusese infectat cu noul virus și se afla sub supravegherea medicilor de ls Spitalul Matei Balș. Inițial fusese internat la spitalul din Constanţa, însă starea sa de sănătate s-a agravat, motiv pentru care a fost adus în București nu elicopterul.

Pe 1 noiembrie, ISU Dobrogea anunța că bărbatul se afla în stare stabilă, iar evoluția sănătății lui era urmărită îndeaproape de medici. Deși nu au anunțat că există complicații, se pare că lucrurile au scăpat de sub control.

Colonelul a pierdut lupta cu viața noaptea trecută. Anunțul decesului a fost făcut pe Facebook, pe pagina Pompierii Români. Și Raed Arafat, șeful DSU, a transmis un mesaj important cu privire la decesul lui Daniel Gheorghe. Arafat a mărturisit că l-a cunoscut personal pe bărbat și apreciază modul în care și-a făcut meseria în tot acest timp. Șeful DSU a transmis condoleanțe familiei și regrete față de această mare pierdere.

„Azi noapte, l-am pierdut, la spitalul Matei Bals, pe domnul col. Popa Daniel Gheorghe, inspectorul sef al ISU Constanta. Un om dedicat meseriei si misiunii de salvare si care a servit arma pompierilor zeci de ani. L-am cunoscut personal de ani de zile, am discutat cu dansul de nenumarate ori si pot afirma ca este o mare pierdere pentru noi toti. Condoleantele mele familiei si colegilor din Constanta si din intreaga tara! Odihneasca-se in pace!”, a scris Arafat.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa avea 57 de ani și conducea Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea din 2016. Înainte de a deține această funcție, a fost Inspector şef II la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. De ziua Națională a României, colonelul Daniel Popa urma să fie avansat la gradul de general.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top