Connect with us
Singurul medic bărbat infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate

Social

Singurul medic bărbat infecționist din Rădăuți și-a luat concediu pentru dureri de spate

Un medic infecționist din Rădăuți, singurul din Spitalul Municipiului, și-a luat concediu medical din motive de dureri de spate și că trebuie să aibă grijă de copil. 80 de angajați ai spitalului sunt în autoizolare și acum au rămas și fară medic infecționist.

„Singurul medic bărbat infecționist din spital ne-a comunicat prin email două cereri. Prima, precum că este în concediu medical că are ceva dureri de spate și a doua solicitare este că dorește să-i fie acordat concediu de creștere a copilului pentru o lună”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

La acest moment, 80 de angajați ai Spitalului Rădăuți sunt în autoizolare și niciun cadru medical nu a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19.

„Legislația spune că din momentul în care faci testul CPR trebuie să stai în izolare 14 zile. Noi avem suficienți angajați cu care să gestionăm situația în rândul asistentelor. La medici, am solicitat și am primit sprijin de la Iași”, a spus Andronachi.

Spitalul Municipal Rădăuţi rămâne spitalul de resort la nivelul judeţului Suceava, după ce Spitalul Județean a fost închis.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top