Connect with us
Situație strigătoare la cer! Medicii de pe ambulanțe, apel disperat: Vă rugăm, nu ne mai mințiți, spuneți la 112 de unde veniți

Social

Situație strigătoare la cer! Medicii de pe ambulanțe, apel disperat: Vă rugăm, nu ne mai mințiți, spuneți la 112 de unde veniți

Mai multe cadre medicale și oficiali ai Ambulanței fac un apel disperat, după ce, în ultimele câteva zile, s-au întâmplat unele cazuri în care „am ajuns la pacienți cu simptome de febră, crezând că e gripă normală sau răceală, și abia față în față ne-au spus că vin din Italia sau Spania sau alte zone afectate”.

Echipajele de salvare se supun unui risc maxim de a fi infectați cu COVID-19, din cauză că bolnavii mint.

„Noroc că avem mănuși lungi și măști, la orice consultație și suntem precauți. Prima întrebare e de unde vin, cu cine au intrat în contact. Am avut situații în care abia atunci ne-au spus că vin din zonele afectate. Dacă am ști asta, am veni direct în costume. Îi rugăm să spună sincer la 112 de unde vin!”, este mesajul unui medic din Ambulanța București.

„Să se gândească că dacă infectează asistente, medici, șoferi, ei pot continua să consulte alți bolnavi și vor fi afectați alți oameni”, a mai spus medicul pentru Libertatea.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Mihail

    2020-03-16T01:26:49+02:00 at 1:26

    Rușine ,guvern criminal ați lăsat cu buna stinta sa contaminați populația României ,lăsând sa intre in tara virusul din Italia dau alte tari ,credeti ca populația va v lăsa sa scăpați ,cate mii de oameni nevinovați o sa moara ,criminalilor!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top