Connect with us
Surpriză de proporții pentru un copil bolnav. Dragoș s-a trezit la poartă cu 50 de Mustanguri, mașinile lui preferate

Social

Surpriză de proporții pentru un copil bolnav. Dragoș s-a trezit la poartă cu 50 de Mustanguri, mașinile lui preferate

Dragos, un băiat bolnav din județul Dolj, care și-a petrecut ultimii 8 ani în scaun cu rotile, a avut parte de surpriza vieții lui. Cel mic este pasionat de mașini, în special de cele din gama Mustang, pentru care are o mare slăbiciune. De marea sa pasiunea au aflat chiar și cei de la Ford Mustang România, care au decis să-i facă o bucurie lui Dragoș. Astfel, 50 de astfel de mașini au pornit către casa acestuia din comuna Secu, unde a avut loc unul un moment foarte emoționant.

Surpriză de proporții pentru un copil bolnav. Dragoș s-a trezit la poartă cu 50 de Mustanguri, mașinile lui preferate

Dragoș, un băiețel în vârstă de 12 ani din comuna Secu, județul Dolj, este țintuit în scaun cu rotile de o boală grea. Mama sa este cea care îl ajută zi de zi pe cel mic, dar și cea care a făcut eforturi mari pentru a-i plăti tratamentele tot acest timp și pentru a-i face rost de acel scaun cu rotile, de care Dragoș depinde. În plus, cel mic avea, până acum doi ani, două operații, dar și 23 de cure de citostatice.

Deși are mare nevoie de bani, având în vedere că situația financiară a familiei numeroase este una precară, primăria comunei Secu nu i-a mai oferit mamei lui Dragoș ajutorul financiar de 1165 de lei pe lună. În plus, casa în care stau nu arată deloc bine și are nevoie de îmbunătățiri majore. Mama vinde animale și alimente pe care le produce în curte, pentru a face rost de bani pentru analizele, hrana și medicamentele lui Dragoș.

Cel mic este pasionat de mașini, preferatele lui fiind cele din gama Mustang. Cei de la Ford au aflat povestea lui Dragoș, dar și pasiunea sa pentru Mustanguri, așa că au decis să-i facă o surpriză acestuia. Astfel, 50 de Forduri Mustang au venit până la poarta băiatului.  Mama a știut totul și a păstrat surpriza bine ascunsă până la sosirea momentului. Dragoș a fost foarte încântat de faptul că a putut atinge mașina sa preferată, că a putut vedea față în față bolidul la care mereu a visat și chiar a putut să se plimbe cu oricare dintre Mustanguri.

“L-am văzut pe Dragoș la o emisiune la televizor. Primise de la moderator un Mustang albastru, mașinuța teleghidată. Am fost impresionat de modul cum a luat jucăria și a strans-o la piept. Este pasionat de mașini și din câte am înteles Mustang este mașina lui preferată. Ne-am pus de acord și 50 de Mustanguri au plecat spre Secu. Este de nedescris reacția lui Dragoș, a fost bucuria unui copil care și-a văzut un vis împlinit. O să mai călcăm pragul casei lui cu siguranță.”, a declarat Răzvan Șuta, Președinte Ford Mustang România.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top