Connect with us

Social

Tavi Pustiu si-a prevestit moartea! Mesajul cutremurator al manelistului inainte de a fi spulberat de tren

Tavi Pustiu a murit intr-un mod absolut socant. El se afla cu sotia lui in masina in timp ce un tren i-a izbit violent.

In urma impactului, manelistul a murit, iar sotia lui se afla in stare grava, la spital. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

In urma cu o luna, manelistul a publicat un mesaj pe contul sau de facebook, care le-a atras atentia urmaritorilor sai, acestia fiind de parere ca Tavi Pustiu si-a prevestit moartea!

„Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă” a fost mesajul publicat de Tavi Pustiu pe contul sau pe 10 iulie.

Tavi Pustiu a murit in timp ce facea live pe Facebook! Sotia lui e in stare grava

Tavi Pustiu a decedat in timp ce facea live pe Facebook! Imaginile sunt absolut horror. Ele surprind momentul de dinainte de impact, in care manelistul realizeaza ce se intampla si cat de grava este situatia!

Sotia lui se afla la volan, el a strigat, iar imediat dupa aceea impactul nimicitor s-a produs.

Tavi Pustiu a murit! Comunicatul Politiei despre accident!

„O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.
În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital.

Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat”, a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Prahova dupa accidentul devastator in urma caruia Tavi Pustiu si-a pierdut viata, iar sotia sa se afla in stare grava la spital.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top