Connect with us
Un bărbat a murit după ce a dezinfectat casa de teama virusului. Iubita lui se află în stare gravă

Social

Un bărbat a murit după ce a dezinfectat casa de teama virusului. Iubita lui se află în stare gravă

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime în rândul oamenilor. Mai multe domenii au fost afectate, viețile oamenilor s-au schimbat semnificativ și cu toții așteaptă revenirea la viața de dinainte de această criză sanitară. Treptat, au avut loc mai multe etape de relaxare a măsurilor impuse de autorități, în urma cărora oamenii au din nou libertatea de a circula fără declarație pe propria răspundere, de merge la terase sau de a călători. De această relaxare a profitat și un cuplu din Bacău, care a decis să meargă în excursie. Din dorința de a fi preventivi, au dezinfectat casa în care s-au cazat, dar au ajuns la spital în stare gravă, iar bărbatul a murit.

Un bărbat a murit după ce a dezinfectat casa de teama virusului. Iubita lui se află în stare gravă

Un cuplu din Bacău a închiriat o casă în comuna Moldova Suliţa, din judeţul Suceava, pentru a-și petrece vacanța acolo. Cei doi au vrut să fie preventivi și, de teama coronavirusului, nu au avut încredere în deținătorii casei respective. Astfel, ei au decis să-și dezinfecteze singuri spațiul. Din cauza substanțelor folosite, femeia și bărbatul au încercat să se simtă rău.

Femeia în vârstă de 53 de ani a fost cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru ea și partenerul ei de 60 de ani. Ei au fost internați la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, pe Secția de Boli Infecțioase, cu suspiciunea de toxiinfecție alimentară. Ulterior, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat. După o oră, el făcut stop cardio-respirator, iar medicii nu au reușit să-l salveze. Adrian Cosisnschi, directorul spitalului, susține că bărbatul avea mai multe probleme medicale. Se pare că acesta avea o afecțiune hepatică și una pulmonară.

Cealaltă persoană afectată de procesul de dezinfectare se află acum internată la Spitalul Suceava în stare gravă. Medicii iau în calcul probabilitatea ca cei doi să se fi intoxicat cu clor, substanță provenită din dezinfectanții pe care cei doi le-au folosit să spele casa inchiriată. Celor doi li s-au recoltat probe toxicologice și se așteaptă rezultatele.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top