Connect with us
Un copil de 8 ani din Bistrița i-a impresionat pe polițiști: "Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”

Social

Un copil de 8 ani din Bistrița i-a impresionat pe polițiști: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”

În plină pandemie, oamenii nu încetează să ne uimească. Uneori nici nu este vorba de adulți, ci de copii. Acei copii care poate nu înțeleg gravitatea situației și de ce trebuie să stea în casă în fiecare zi. Printre aceștia există și copii care au înțeles că există eroi și mai în spate de prima linie.

Un copil de 8 ani din Bistrița i-a impresionat pe polițiști: „Ne-a făcut să zâmbim din suflet!”

Un astfel de copil, Mihai, la doar 8 anișori i-a impresionat pe polițiștii bistrițeni care se aflau în patrulare. El a înțeles sacrificiul făcut de autorități pentru cetățenii din întreaga țară și a dorit să le mulțumească în felul său propriu si creativ.

Un gest mic, dar destul de frumos pentru a-i face pe polițiști să zâmbească. Acesta a scris pe o foaie de hârtie:

„Noi stăm acasă pentru voi, voi stați la muncă pentru noi!” 

Pentru acest gest, cel mic a primit o diplomă și o insignă din partea polițiștilor care au postat pe Facebook următorul mesaj:

„La doar 8 ani…Mihai, prin mesajul lui, ne-a făcut să zâmbim din suflet! 

Săptămâna trecută am fost plăcut surprinși de un gest mai puțin obișnuit. Pe când colegii noștri desfășurau controale în filtrul organizat la intrarea în municipiul Bistrița, au observat de la distanță un baiețel cu o hartie și un mesaj pe ea.

Azi, am decis să îi facem o vizită și să îi oferim o diplomă și o insignă în semn de recunoștiință pentru gestul său și mesajul pe care dorea să îl transmită celor care treceau prin fața casei lui. .

Mihai, îți mulțumim!”

Este important să vedem oamenii care își pun viața în pericol pentru noi si mai ales să le mulțumim cum putem dacă avem ocazia. Nu numai medicii riscă în fiecare zi pentru noi, ci și oamenii legii care în loc să stea cu familiile, petrec la serviciu mai mult timp ca de obicei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top