Connect with us
Un trecător i-a repornit inima unui motociclist accidentat: ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

Social

Un trecător i-a repornit inima unui motociclist accidentat: ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

Un motociclist a avut un accident în Oradea în urma căruia inima i s-a oprit. Norocul său a fost că un trecător i-a repornit inima până a venit echipajul SMURD la locul accidentului. Cine este omul care a salvat o viață cu propriile mâini? Află mai multe din rândurile de mai jos.

Un trecător i-a repornit inima unui motociclist accidentat: ”Nu știm cine e, dar suntem bucuroși că există”

Un motociclist a avut un accident grav în urma căruia a făcut stop cardiac. Un trecător curajos s-a implicat și i-a acordat primul ajutor victimei până la sosirea echipajului SMURD la locul accidentului.

Dacă bărbatul nu i-ar fi făcut masaj cardiac pentru a-i reporni inima, acesta ar fi fost acum decedat. Imediat cum i-a făcut motociclistului masaj cardiac, acesta a început din nou să respire. Pagina de Facebook Info Trafic Bihor a postat următoarele cuvinte despre fapta acestui înger salvator:

”Nu știu cine este acest om! Dar știu că azi, a fost ÎNGERUL pentru motociclistul de pe B-dul Ștefan cel Mare! A apărut la 10-15 secunde de când motociclistul a încetat să mai respire și i-a făcut masaj cardiac, motociclistul începând să respire! Cred că merită aprecierea tuturor ! Din partea mea, MARE RESPECT !!! Felicitări !!!

Update: Acest om minunat se numește :…… @Gabriel Mihai.”

Un bărbat de la fața locului pe numele de Florin Stenic a povestit cum a acționat omul. Trecând cu mașina a oprit și a întrebat dacă are cinevamănusi să îi ofere primul ajutor.

Cert este că după aproape un minut omul accidentat a început să respire din nou. La o distanță de 2-3 minute a apărut și ambulanța SMURD. El l-a întrebat dacă e cadru medical, iar omul a spus că este asistent. Acesta a declarat pentru ebihoreanul.ro:

„S-a oprit cu maşina, în momentul în care motociclistul a făcut stopul respirator, a venit şi a întrebat: «cine vrea mănuşi să mă ajute să-i oferim primul ajutor?». O doamnă s-a oferit, a şi primit mănuşile! Eu l-am întrebat dacă este cadru medical. «Sunt asistent!», a răspuns, şi l-am ajutat, la numărătoarea lui, să-l întoarcem pe spate şi el a început să-i facă masaj cardio! Cam în 60-90 secunde a început motociclistul să respire. O doamnă mai în vârstă (probabil din maşină cu el) a adus un tub ca să-l întubeze! Şi cam la 2-3 minute a ajuns şi ambulanţa SMURD.”

Sursele acestui ziar local au menționat că această intervenție promptă a bărbatului i-a crescut motociclistului șansele de supraviețuire până la sosirea ambulanței.

„Nu ştim cine e, dar suntem bucuroşi că există. Pompierii militari îi mulțumesc salvatorului care nu a pregetat să sară în ajutorul unui seamăn a cărui viață a depins de gestul lui! Felicitări, om bun! Ești de-al nostru!”, au transmis aceștia prin vocea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Iată că pandemia scoate la iveală oameni și fapte incredibile. Nu totul este gri și pesimist așa cum am putea crede. Există și oameni buni care salvează alți oameni fără să ceară nimic în schimb.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top