Connect with us
Carmen Harra face o nouă profeție - anunță o nouă despărțire, vedeta ne va lipsi tuturor

Spiritualitate

Carmen Harra face o nouă profeție – anunță o nouă despărțire, vedeta ne va lipsi tuturor

Clarvăzătoarea vedetelor Carmen Harra a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj emiționant despre iubire și despărțire, probabil cu gândul la rupturile din showbizul românesc.

„Fiinţele umane sunt predispuse la eroare. Adevărul este că nu vei găsi niciodată un partener „perfect ,cu toţii avem nevoie de un pic de muncă. Fiecare persoană care va trece prin viaţa ta va lăsa urme. Ceea ce contează este potenţialul unei persoane de a se îmbunătăţi în timp, şi ceea ce face ca cineva să fie un partener bun este dorinţa lui de a fi mai bun în fiecare zi”, a scris Carmen Harra pe Facebook.

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru 2019! Anumite personalități își vor pierde viața

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare, celebră pentru previziunile sale a făcut din nou o dezvăluire despre cum va arata viitorul României în 2019, dar și cine va muri anul acesta.

Carmen Harra: Viața politică va fi zguduită

Celebra parapsiholoagă, Carmen Harra, spune că România va fi zguduită pe plan politic și că vor fi fenomene asemănătoare celor din 1989.

„Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai adăugat clarvăzătoarea.

Carmen Harra face noi previziuni pentru finalul anului 2018. Prezicătoarea anunță un final de an dezastruos. Ce se va înâmpla.

Carmen Harra nu are vești tocmai bune pentru 2018. După moartea Regelui Mihai, previziune care a șocat o lume întreagă, Carmen Harra continuă seria dezvăluirilor șocante.

Astfel, celebra prezicătoare susține că vom parte și de evenimente care ne vor marca.

Într-o intervenție la un post de televiziune, Carmen Harra a spus că în anul 2018 vom avea parte de pierderi dureroase.

Important de adus în evidență este sfârșitul anului, atunci când, potrivit lui Carmen Harra, vom avea parte de o criză economică neașteptată.

Carmen Harra susține că vom avea parte totuși de un an liniștit

„Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a relatat Carmen Harra.

Carmen Harra, pe numele ei adevărat Carmen Mureşan, s-a născut în Bistriţa, dar din anul 1983 este stabilită în America.

Este doctor în psihologie si deţine un cabinet de terapie alternativă. Este deseori invitată în emisiuni, face preziceri despre celebritati şi evenimente şi sustine că poate vorbi cu spiritele.

Citește și Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei. Totul a ieşit la iveală

Carmen Harra l-a ţinut bine ascuns până acum. Însă, acum au apărut primele imagini cu celebra clarvăzătoare şi bărbatul din viaţa ei.

Dacă la începutul anului, Carmen Harra se arăta curioasă dacă avea să întâlnească şi ea vreun bărbat care să-i aline singurătatea.

Acum iată că au apărut şi primele imagini cu celebra clarvăzătoare şi omul din viaţa ei.

Primele imagini cu Carmen Harra şi bărbatul din viaţa ei au fost surprinse în Miami, scrie cancan.ro

Cei doi au ieşit împreună în public

Cei doi au ieşi la un restaurant, unde au petrecut o seară minunată. Au râs, au dansat, iar gesturile dintre ei trădau familiaritatea, semn că se cunosc destul de bine.

La începutul acestei luni, Maria Ghiorghiu îi spunea lui Carmen Harra că se va recăsători.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top