Connect with us
Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi apăDicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi apă

Spiritualitate

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi apă

Dicționar de vise. De cele mai multe ori, visele ne transmit anumite mesaje prin episoadele pe care le vedem în somn. Subconștientul ne dă semne de multe ori, iar totul depinde de felul în care interpretăm visele. Apa în vis este unul dintre cele mai des întâlnite simboluri, pe care trebuie să-l tratăm cu interes, pentru că ascunde secrete importante despre noi și despre ceea ce urmează să ni se întâmple în perioada următoare.

Ce înseamnă când visezi apă

Psihologii spun că apa reprezintă starea ta sufletească din momentul în care îți apare în vis. Apa dezvăluie multe despre tine și te anunță dacă este cazul să schimbi ceva în viața ta. Totul depinde de modul în care îți apare apa în vis.

Atunci când visezi marea, oceanul sau un lac, iar apa acestora este lină, înseamnă calm, liniște, pace sufletească și reprezintă starea pe care o ai în acel moment. În cazul în care apa este învolburată și agitată, înseamnă că nici tu nu te simți prea bine. Totuși, situațiile tumultuoase prin care treci acum se vor rezolva în curând.

Dacă te teme de valurile apei sau acestea te răstoarnă, înseamnă că lucrurile cu care te confrunți te copleșesc, nu deții controlul asupra situației și că tot ce se întâmplă te ia prin surprindere. Dacă tu reușești să controlezi valurile și le domini, vei reuși să învingi tot. Inundațiile din vis înseamnă tot pericol.

Apa are puteri vindecătoare

Apa are puteri vindecătoare. Dacă visezi că stai în ploaie și asta îți face plăcere, înseamnă că urmează un început nou pentru tine, care te va marca pozitiv în următoarea perioadă și va avea doar efecte pozitive asupra ta. Vei avea parte de experiențe interesante, care te vor purifica și te vor încuraja foarte mult.

Apa murdară este un semn foarte rău. Dacă apa limpede sugerează că ai persoane frumoase alături, care îți vor binele și te așteaptă o perioadă triumfătoare, apa tulbure și plină de mizerii te duce cu gândul al dușmani. Un astfel de vis prevestește boala, atât în cazul tău, cât și al celor dragi, iar în plan psihologic, semnifică furia, gelozia, ura și lăcomia.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top