Connect with us
Horoscop 6 decembrie 2020. Ce surprize ne-au pregătit astrele de Moș Nicolae

Spiritualitate

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce surprize ne-au pregătit astrele de Moș Nicolae

Horoscop 6 decembrie 2020. Ziua de duminică este una foarte importantă pentru noi, având în vedere că este Sfântul Nicolae și mulți români îi poartă numele. Mai mult, este ziua în care primim cadouri și avem doar motive de bucurie. Află dacă și din punct de vedere astral, lucrurile vor sta la fel de bine și vezi ce trebuie să faci pentru a te bucura așa cum trebuie de această zi de sărbătoare, fără a avea parte de surprize mai puțin plăcute.

Horoscop 6 decembrie 2020. Berbec

Azi, oamenii au nevoie de tine mai mult decât niciodată. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, împărtășirea ideilor tale cu persoanele în cauză poate avea un impact pozitiv real asupra vieții lor. Doar aveți grijă să nu treceți în modul salvator. Slujba ta implică pur și simplu transmiterea mesajelor, nu rezolvarea problemelor, pentru că nu deții și soluțiile la acestea.

Horoscop 2021 pentru Berbec

Taur

Nu vă mirați dacă sunteți abordat de un necunoscut astăzi. Există un val imens de energie pozitivă care te urmărește în jur și cea mai mare parte provine de la tine! Simțiți-vă liber să vă distrați astăzi, dar aveți grijă să nu fiți prea prietenos. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să trimiteți un mesaj greșit sau să faceți promisiuni pe care nu intenționați să le respectați. 

Horoscop 6 decembrie 2020. Gemeni

Orice se întâmplă în jurul tău astăzi se va simți ca o dramă pe care pur și simplu nu o poți controla. Ai dreptate. Nu poți controla acest lucru. Dar a fi neputincios într-o situație nu trebuie să te facă să te simți fără speranță în legătură cu acea situație. Uneori, este un sentiment eliberator să știi că nu poți face mare lucru pentru a-l schimba. 

Rac

Sunteți în măsură să influențați viața altor oameni, pentru că aveți experiență.Întrucât sunteți foarte plini de compasiune și grijuliu, oamenii vă vor privi, fie ca un coleg, fie ca un superior. Folosiți bine această energie în exces pentru a rezolva problemele celorlalți. Te vei simți foarte bine, știind că ai fost de folos.

Sfaturi pentru noul an

Leu

Te apropii de o persoană foarte specială din viața ta și este firesc să simți un sentiment de responsabilitate crescând în fața lor. Dar asigurați-vă că trageți linia de a fi responsabil pentru fericirea lor. Tot ce puteți face este să le sprijiniți și să le respectați alegerile. Dacă caută răspunsuri, trebuie să clarificați că nu le aveți. Ajută-i să învețe că soluțiile pe care le caută se află în interiorul lor.

Horoscop 6 decembrie 2020. Fecioară

Azi ești foarte conștiincios și dai dovadă de înțelegere.Știi cum să îi faci pe toți ceilalți să se simtă confortabil, ceea ce va fi util pentru aproape orice situație. Dacă aveți de-a face cu oameni pe care îi vedeți pentru prima dată, veți fi cel care va stabili o scenă calmă pentru o conversație excelentă. 

Balanță

Se pare că azi ai ceea ce toată lumea are nevoie, fie că este cea mai bună atitudine, cele mai bune idei sau cele mai bune abilități de gătit!Pentru a evita să atragi invidia celor din jur, setează-ți limite. Nu vă angajați în prea multe sarcini, doar dacă este nevoie de voi urgent. În caz contrar, acțiunile voastre pot fi interpretate greșit de oameni sensibili, care sunt răniți pentru că nu ies și ei în evidență.

Scorpion

Niciun e-mail sau mesaj scris nu ar trebui să fie trimis astăzi fără să îl verificați mai întâi. Pe lângă greșelile de ortografie, cum este tonul? Vrei să fii sarcastic sau rău? omunicarea dvs. ar putea fi ușor interpretată greșit astăzi dacă nu sunteți atent. Sigur, știi la ce te referi, dar persoana de la celălalt capăt nu.

Horoscop 6 decembrie 2020. Săgetător

Este timpul să scoți din viața ta anumite persoane. Îți pierzi timpul prețios, continuând o prietenie falsă, din care nu ai parte de nicio satisfacție. Și orice ai câștiga din aceasta, odată și odată tot se va distruge și vei avea de suferit. Nu este prea târziu să ieși din asta fără să deranjezi pe cineva. Fii întotdeauna fidel cu tine însuți.

Capricorn

Azi nu vrei deloc să gândești prea mult, pentru că restul săptămânii te-a extenuat.Decât să te agiți cu planuri complicate, mai bine te-ai rezuma la chestii banale, alături de cei dragi. Acest lucru vă asigură conversații lungi cu prietenii despre chestii interesante, care vă fac să vă simțiți bine și vă relaxează. Astfel, îi vei face și pe ei să se simtă bine în prezența ta. 

Vărsător

Puteți schimba părerea unor oameni foarte importanți și puteți obține ceea ce doriți. Tot ce vă trebuie sunt un raționament rapid și o logică rece. Este un lucru bun că aveți mai multe planuri de rezervă! Puteți să-i luminați pe acești oameni despre o situație fără să pară că le predați. Acestora le place stilul tău și vor să audă ce ai de spus. Odată ce începi să vorbești, vor începe să asculte.

Pești

Fii atent la un detaliu minor neobișnuit care apare atunci când cineva îți spune ceva cu încredere. O parte din secretul pe care îl împărtășește este un indiciu pentru un alt secret, chiar mai mare! Poți să-ți dai seama de restul poveștii, partea pe care nu vor să o spună încă. Această cunoaștere din interior vă va pune într-o poziție foarte puternică, așa că folosiți-o cu înțelepciune.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top