Connect with us
Indianul ce s-a creștinat: prezicere despre România

Spiritualitate

Indianul ce s-a creștinat: prezicere despre România

Un indian s-a creștinat după ce a avut o apariție în vis și l-a văzut pe Iisus. El vorbește în cartea sa despre România. Sundar Singh a vorbit despre „vremurile din urmă” și a povestit despre cum țara noastră va avea o misiune specială în viitor. Mai mult, Bucureștiul va deveni „Noul Ierusalim” al creștinismului.

Indianul ce s-a creștinat: prezicere despre România

Sundar Singh este un fost înțelept și iluminat indian originar din orașul Rampur, regiunea Punjab. Acesta s-a născut în 1889 în India și a devenit extrem de cunoscut atât în Orient, cât și în Occident.

Motivul pentru care a devenit cunoscut este deoarece a predicat creștinismul. A fost considerat sfânt în Ceylon, Japonia, Birmania, America, China, Europa și Australia.

Sundar Singh a mers în Tibet unde a propovăduit creștinismul până în anul 1929. Atunci a dispărut fără urmă în munții Himalaya. Unii oameni susțin că acesta nu a mai fost văzut din 1933. Înainte de a dispărea, indianul a scris o carte numită „Profețiile lui Sundar Singh” în care România are un loc special.

România are o misiune Dumnezeiască, susține Sundar Singh

Eu ştiu că România are o misiune Dumnezeiască de redresare spirituală ce o va face să se înfăţişeze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanităţi. Este necesar să fac această mărturisire-profeţie în faţa popoarelor întregii lumi, creştine sau de alte religii, fiindcă toate semnele marchează schimbările spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând.

Spusele mele nu trebuie să vă determine să mă consideraţi un fanatic simpatizant al românilor ce îşi imaginează himerice plăsmuiri, căci cea care mi-a inspirat, fără putinţă de tăgadă, aceste profeţii este Prea sfânta Născătoare a lui Iisus, şi reamintesc din nou că, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupă Maica Domnului şi apoi marile puteri cereşti, la toate acestea mai adăugându-se şi majoritatea sfinţilor din cer.

Acum, când fac cunoscute aceste profeţii, dacă aş fi român de origine, probabil că aş putea fi învinuit de părtinire naţională, iar dacă aş fi european din comunitatea latină, ar fi fără îndoială unele motive să fiu judecat într-un fel omenesc, cu patimă omenească; însă deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos şi ferm stabilit în credinţa creştină pot vorbi cu toată uşurinţa, încredinţându-vă că acum nu fac altceva decât să exprim voia lui Dumnezeu.

În anii care vor veni şi lunile ce vor veni, în ţara trăirii voastre (România), scoarţa pământului va lua foc, clima va suferi unele schimbări, cutremure simţitoare vor distruge multe dintre clădirile existente. Uragane şi vânturi puternice, terestre şi maritime, vor nimici îndrăzneala oamenilor bazaţi numai pe aşa-zisa putere a ştiinţei.”

Pământul va fi lovit de mai multe boli

„Ingeniozitatea omenească pusă în slujba răului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime şi pământul va cunoaşte cele mai cumplite boli ce vor apărea pentru a fi nimicită existenţa oamenilor răi sau perverşi.

În acele timpuri de mari schimbări, în alte locuri de pe pământ un sfert din omenire va dispărea fulgerător, iar după aceasta, la a doua încercare, din cei rămaşi în viaţă şi îngroziţi se vor suprima încă aproape un sfert, (unii vorbesc aici că metoda prin care omenirea va fi decimată este acel Codex Alimentarius despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă) restul se vor orienta trup şi suflet către Dumnezeu – de la cel aflat la sânul mamei şi până la cel mai îndârjit tiran ce păşeşte pe scoarţa pământului.

Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor dispărea, ca în locul acestora să apară o nouă putere denumită Federaţia Statelor Pământene cu un singur preşedinte, o singură monedă, un singur consiliu de conducere şi o singură armată, aeropurtată, folosită doar pentru apărare sau pază internă, soldaţii săi având menirea de a păstra ordinea în acele zone.”

Bosforul şi Dardanele se vor scufunda

„În acea perioadă, Rusia va deveni una dintre cele mai creştine ţări de pe suprafaţa pământului. Bosforul şi Dardanele se vor scufunda, dispărând complet de pe suprafaţa globului. De asemenea, o mulţime de insule vor dispărea, fiind nimicite de cutremure. Scoarţa pământului fiind zdruncinată de o mulţime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.

Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor şi a măcelului ce se va desfăşura pe aproape întreg globul pământesc, România şi locuri le supranumite sfinte din Palestina.

Netrecută prin sabie va rămâne de asemenea cetatea Vaticanului. Puterea sa de influenţă, atât de pregnant urmărită, se va reduce la zero.”

Sundar Singh: Bucureştiul va deveni noul Ierusalim

„România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare. Un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”. Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită. În formă inelară, având 7 km în diametru. Va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil „NOU IERUSALIM” pământesc.

În cele din urmă toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări. Plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veţi vedea cu toţii, căci va fi un semn ceresc. Fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura, dar ea va rămâne neatinsă. Întocmai ca o paradisiacă oază verde, în mijlocul înspăimântătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă în slujba răului. Se vor folosi inteligenţele satanice în ultima încleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă„ scria Sundar Singh.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top